Δείτε πώς ήταν αρχικά οι ήρωες του My Hero Academia

Όταν ο δημιουργός του My Hero Academia, Kōhei Horikoshi, ξεκίνησε να σχεδιάζει το manga είχε κάποια πράγματα τελείως διαφορετικά στο μυαλό του από το τελικό αποτέλεσμα. Από τα designs των χαρακτήρων, μέχρι το πρωταγωνιστικό cast και τις προσωπικότητές τους. Πολλά άλλαξαν στην πορεία μέχρι να καταλήξει στην τελική τους μορφή.

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε αρκετά prototype designs, concept art και πληροφορίες, κυρίως από το My Hero Academia Official Character Book Ultra Archive, για να πάρετε μια ιδέα.

Ξεκινάμε με τα prototype designs του αρχικού πρωταγωνιστικού cast.
Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τα designs του Deku, της Mt. Lady και του All Might, μαζί με το αρχικό design του logo. Αν αναρωτιέστε γιατί βρίσκεται ανάμεσά τους η Mt. Lady είναι επειδή θα ήταν η συμπρωταγωνίστρια και συμμαθήτρια του Deku στη θέση της Ochaco Uraraka, αλλά ο Horikoshi άλλαξε γνώμη στην πορεία.

Ο Izuku Midoriya (Deku) ήταν αρκετά διαφορετικός στην αρχή. Είχε πιο emo/edgy λουκ και όταν φορούσε τη στολή υποτίθεται ότι έπρεπε να φαινόταν τρομαχτικός και να μοιάζει με δαίμονα. Το αρχικό του όνομα ήταν Akatani «Yamikumo» Mikumo και το hero name του ήταν Fiend Kid. Το μόνο κοινό του με τον Deku που ξέρουμε, είναι πως κι οι δύο δεν είχαν Quirk.

Περισσότερα σκίτσα και στολές της αρχικής συμπρωταγωνίστριας, Yu Takeyama (Mt. Lady). Η στολή πάνω δεξιά, είναι αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο τελικό της design.

O All Might αρχικά φορούσε αυτήν τη διόλου κολακευτική μάσκα. Το design του όπως βλέπουμε άλλαξε στην πορεία, όμως η κανονική μορφή του παρέμεινε ολόιδια.

Σκίτσο του Yamikumo, της Yu και του All Might, μαζί με τον αρχικό Katsuki Bakugo.
O Katsuki ήταν αρκετά πιο ψηλός από τον Deku σε σύγκριση με το τελικό design, αλλά κυρίως είχε εντελώς διαφορετική προσωπικότητα. Ήταν αγαπησιάρης και χαζούλης σε αντίθεση με τον τωρινό Katsuki.

Designs των Ochaco, Katsuki, Momo, Todoroki, Mineta και Shoji.
Σε αυτήν τη σελίδα αναφέρει πως το hero name του Katsuki είναι Ground Zero. Ωστόσο το hero name του δεν έχει αναφερθεί ακόμα στο manga ή στο anime.

Designs των Aoyama, Kirishima, Jiro, Toru, Sato, Aizawa και Iida.
Οι βασικότερες διαφορές με τους τελικούς χαρακτήρες ήταν πως ο Kirishima είχε ένα σημάδι στο μάτι, η αόρατη Toru φορούσε μια (creepy) μάσκα και ο Iida δεν ήταν συμμαθητής των παιδιών, αλλά ένας καταξιωμένος 27χρονος επαγγελματίας ήρωας.

Design του Iida Tenya ως 27χρονος επαγγελματίας ήρωας. Είχε την ίδια προσωπικότητα με τον τωρινό και το design της στολής του παρέμεινε σχεδόν ολόιδιο. Το hero name του ήταν Ingenium, όπως και τώρα.

Ο αρχικός Shigaraki Tomura ήταν πιο τρομαχτικός από τον τωρινό, καθώς δεν είχε μάτια και χείλη όπως βλέπετε παρακάτω.

Design του Enji Todoroki (Endeavor). Πέρα από κάποιες διαφορές στη στολή και στην τοποθέτηση των φλογών, δεν είχε καμία ουσιαστική διαφορά με την τελική μορφή.

Design του Present Mic. Απειροελάχιστες διαφορές με την τελική μορφή, απλά έφυγαν τα ηχεία από τις μπότες και έγινε λεπτότερη η ζώνη.

Design του Kamui Woods.

Design του Power Loader.

Και το design του επιθεωρητή Naomasa Tsukauchi.

 Τέλος, αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας το εικαστικό του διπλού εξώφυλλο του Official Character Book Ultra Archive, που στο ένα απεικονίζει ήρωες και στο άλλο villains.

Όπως και κάποια πολύ όμορφα stickers που περιέχει.


Υπενθυμίζουμε πως η τρίτη σεζόν της σειράς επιβεβαιώθηκε επίσημα. Ωστόσο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα προβληθεί. Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το My Hero Academia.


Sources: YonkouProductionsBoku no Hero Academia Wiki/r/BokuNoHeroAcademia

Comments
Loading...