Η Warner Bros. αποκάλυψε τις επόμενες ταινίες της DC

Η Warner Bros. επιβεβαίωσε επίσημα ποιες θα είναι οι επόμενες ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC.

To Justice League μπορεί να μην έκανε την εισπρακτική επιτυχία που υπολόγιζε η Warner Bros. όμως η ανάπτυξη των υπόλοιπων ταινιών προχωράει κανονικά. Ωστόσο, η λίστα έχει αλλάξει λίγο από αυτές που είχαν ανακοινωθεί παλαιότερα.

Η αποκάλυψη των ταινιών έγινε στο Comic-Con Experience 2017 στη Βραζιλία. Σύμφωνα με το Comicbook, η πρώτη ταινία που αποκαλύφθηκε είναι το sequel της Wonder Woman. Αξίζει να αναφερθεί πως το logo δεν είχε τον αριθμό «2» δίπλα, αλλά δύο ρωμαϊκές στήλες.

Τη λίστα των επερχόμενων ταινιών συμπλήρωσαν τα Aquaman (2018), Flashpoint, Justice League Dark, Suicide Squad 2, Shazam, Batgirl, The Batman και Green Lantern Corps.

Οι παραπάνω ταινίες βρίσκονται είτε σε φάση ανάπτυξης είτε σε φάση γυρισμάτων ή πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα η παραγωγή τους. Η σειρά είναι τυχαία, καθώς δεν ανακοινώθηκαν ημερομηνίες και δεν ξέρουμε ποια θα βγει πρώτη και ποια τελευταία.

Οι ταινίες που είχαν αναφερθεί παλαιότερα και απουσιάζουν από την τωρινή λίστα είναι οι εξής: Cyborg, Gotham City Sirens, Harley Quinn, Harley x Joker, Joker (origin), Black Adam, Deathstroke, καθώς και το sequel του Justice League.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας κρατάμε ενήμερους.


To Justice League, η πιο πρόσφατη ταινία του DCEU, έκανε πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύνοψη

Οπλισμένος από την επανάκτηση της πίστης του για την ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την πράξη ανιδιοτέλειας του Superman, ο Bruce Wayne με τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, της Diana Prince, καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν μεγαλύτερο εχθρό.

Ο Batman κι η Wonder Woman πρέπει να δουλέψουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα από Metahumans (υπεράνθρωπους) που θα αντισταθεί στη νέα απειλή. Αλλά παρά το γεγονός ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και Flash, ίσως να είναι ήδη αργά για να σώσουν τον πλανήτη από μια καταστροφή κοσμογονικών διαστάσεων.

Source ComicBook
Comments
Loading...