Έρχονται πληροφορίες για τη νέα ταινία Dragon Ball τον Μάρτιο

Η Toei Animation ανακοίνωσε πότε θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για τη νέα anime ταινία Dragon Ball.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της ετήσιας έκθεσης Anime Japan 2018, η Toei Animation πρόκειται να παρευρεθεί στον εκθεσιακό χώρο από τις 22 έως τις 25 Μαρτίου φέτος.

Το δελτίο του στούντιο αναφέρει ότι θα μιλήσουν για τα Dragon Ball, Digimon Adventure tri., Mazinger ZInfinity, Pretty Cure και άλλα projects τους. Φυσικά, τονίζουν ότι θα αποκαλύψουν νέες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη εικοστή ταινία Dragon Ball

Λέτε να έχουμε και το πρώτο teaser trailer;


Η επίσημη σελίδα της Toei Animation αναφέρει ότι την ιστορία, το σενάριο και τον σχεδιασμό των χαρακτήρων, επιμελείται ο ίδιος ο δημιουργός του Dragon Ball, Akira Toriyama. Καθώς και ότι το θέμα της ταινίας θα είναι οι «Saiyans, η ισχυρότερη φυλή του σύμπαντος». Η ιστορία θα επικεντρωθεί στην προέλευση της δύναμης των Saiyans και στο τι σημαίνει να είσαι Saiyan. Ίσως δούμε τον θρύλο του αρχικού Θεού Super Saiyan που είχε αποκαλύψει ο Toriyama σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ιαπωνίας.

H πρώτη κινηματογραφική anime ταινία του franchise, Dragon Ball Movie 1: Curse of the Blood Rubies, έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 1986 στην Ιαπωνία και ακολούθησαν πολλές ακόμη τα επόμενα χρόνια. Μετά από ένα διάλειμμα 17 χρόνων, το Dragon Ball επανήλθε στη μεγάλη οθόνη, με την ταινία Dragon Ball Z: Battle of Gods το 2013 και ύστερα από την τεράστια επιτυχία της, ακολούθησε η ταινία Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ το 2015.

Source Herms98
Comments
Loading...