Η live-action ταινία Naruto θα αργήσει λέει ο σκηνοθέτης

Εδώ και καιρό βρίσκεται στα σκαριά μία live-action ταινία Naruto Χολιγουντιανής παραγωγής. O σκηνοθέτης Michael Gracey μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το στάδιο που βρίσκεται η παραγωγή και για την κατεύθυνση που σκοπεύει να ακολουθήσει.

Ο Michael Gracey έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει μία live-action ταινία Naruto για λογαριασμό της Lionsgate, η οποία έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του δημοφιλούς anime/manga από το 2015. Στα πλαίσια προώθησης της Blu-ray κυκλοφορίας της πρόσφατης και πολύ επιτυχημένης ταινίας του, The Greatest Showman, έδωσε μία συνέντευξη στο Collider. Στην ερώτηση για το στάδιο που βρίσκεται η παραγωγή του Naruto απάντησε ως εξής:

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα είναι η επόμενη ταινία μου. O Kishimoto, ξέρετε, ο δημιουργός της σειράς, είναι μια μεγαλοφυΐα. Τόσες πολλές προσαρμογές στο Χόλιγουντ από εξαιρετικά δημοφιλείς σειρές manga δε γίνονται σωστά και αν ήταν να κάνω το Naruto, θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Kishimoto. Αυτό θα ήταν το σημαντικότερο για εμένα. Να έχω ένα σενάριο που θα τον ενθουσιάζει η ιδέα της υλοποίησής του.

Michael Gracey Σκηνοθέτης

Από τα λεγόμενα του σκηνοθέτη, φαίνεται πως η ταινία δεν πρόκειται να υλοποιηθεί σύντομα, καθώς πέρα από ένα πολύ καλό σενάριο θέλει απαραιτήτως και τη συμμετοχή του Kishimoto. Συνέχισε λέγοντας:

Έτσι, για μένα, ως έχει, εξακολουθούμε να δουλεύουμε στο σενάριο. Γιατί έως ότου το σενάριο είναι σε ένα επίπεδο που να με ενθουσιάζει, δε σκοπεύω να καταστρέψω ένα καταπληκτικό franchise, όπως έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Νομίζω όμως πως το καλύτερο είναι ότι όλοι οι συντελεστές, από τη Lionsgate μέχρι τους παραγωγούς, έχουν το ίδιο σκεπτικό. Όλοι γνωρίζουν πόσο πολύτιμο είναι αυτό το έργο και για μένα είναι απίστευτα συναρπαστικό και είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που έχω κάνει μέχρι τώρα. Κανένας δε θέλει να ξεκινήσουμε την παραγωγή, μέχρι να έχουμε ένα σενάριο που να τους ενθουσιάζει όλους. Συνεπώς δε γνωρίζω αν θα είναι η επόμενη ταινία μου ή όχι. Θα δούμε.

Michael Gracey Σκηνοθέτης

Το anime Naruto έκανε πρεμιέρα το 2002 και έβγαλε συνολικά 220 επεισόδια. Ακολούθησε το anime Naruto Shippūden, το οποίο ολοκληρώθηκε στα 500 επεισόδια τον Μάρτιο του 2017. Και τα δύο βασίζονταν στο ομώνυμο manga του Masashi Kishimoto και ήταν σε παραγωγή του στούντιο Pierrot. Στο franchise προστέθηκαν και πολλές ταινίες, OVA και spin-off manga.

O Kishimoto ολοκλήρωσε το manga Naruto το 2014, μετά από 15 χρόνια σειριοποίησης στο Weekly Shonen Jump. Έπειτα έγραψε το manga Naruto Gaiden: The Seventh Hokage and the Scarlet Spring, που λειτουργούσε ως sequel. Εργάστηκε επίσης στο σενάριο και στον σχεδιασμό των χαρακτήρων της ταινίας Boruto: Naruto the Movie και συμμετέχει στην τηλεοπτική anime σειρά Boruto: Naruto Next Generations.

Comments
Loading...