Η «Infinity War» πανοπλία του Iron Man σε διαφήμιση της Disneyland

Η Disneyland του Παρισιού κυκλοφόρησε μια διαφήμιση για το event «Summer of Super Heroes» που μας δίνει μια γεύση από τη νέα πανοπλία του Iron-Man.

Πρόκειται για την πανοπλία Mark 48 (Mark XLVIII), την οποία θα φοράει ο ήρωας στην επερχόμενη ταινία Avengers: Infinity War. Το event «Summer of Super Heroes» θα λάβει χώρα από τις 10 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 στην Disneyland του Παρισιού. Σε αυτό μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να αντιμετωπίσουν κακοποιούς μαζί με τους αγαπημένους ήρωες της Marvel και άλλα πολλά.

Δείτε τη διαφήμιση παρακάτω:

Φυσικά η κανονική πανοπλία θα έχει περισσότερη λεπτομέρεια από τη συγκεκριμένη, βάσει των σκηνών που είδαμε στο trailer της ταινίας. Εξάλλου το budget της διαφήμισης δε συγκρίνεται με μίας χολιγουντιανής υπερπαραγωγής.

Σε παλαιότερο promo-art είχαμε δει μερικές από τις λειτουργίες της νέας πανοπλίας του Tony Stark, η οποία φαίνεται πως κρύβει πολλές εκπλήξεις. Αρκούν άραγε για να τα βάλει με τον Thanos;


Σύνοψη του Infinity War

Καθώς οι Avengers (Εκδικητές) και οι σύμμαχοί τους, εξακολουθούν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι μεμονωμένοι ήρωες ή οι ένοπλες δυνάμεις ενός κράτους, ένας νέος κίνδυνος ξεπροβάλλει από τις σκιές του σύμπαντος: o Thanos.
O στόχος του είναι να συγκεντρώσει και τις έξι Infinity Stones, αντικείμενα αδιανόητης εξουσίας, και να τις χρησιμοποιήσει για να εξουσιάσει ολόκληρη την πραγματικότητα.
Όλες οι μάχες που έδωσαν οι Avengers οδηγούσαν σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

H πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel, Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

Εδώ θα βρείτε έναν οδηγό με τις ημερομηνίες πρεμιέρας όλων των επερχόμενων ταινιών του MCU.

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...