Νέο ξεκαρδιστικό clip του Thor: Ragnarok

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την πρεμιέρα του Thor: Ragnarok και έχουμε ακόμα ένα clip της ταινίας, το οποίο λαμβάνει χώρα στον πλανήτη Sakaar και βλέπουμε τον Grandmaster (Jeff Goldblum) να αμφιβάλλει για τις ικανότητες του «Lord of Thunder», όπως αποκαλεί τον Thor.

Στο clip βλέπουμε πως ο Thor (Chris Hemsworth) έχει στον λαιμό του έναν Obedience Disk ώστε να τον κρατούν υπό έλεγχο. Κάτι που έχουμε δει στην ιστορία του Planet Hulk, από την οποία έχει δανειστεί πολλά στοιχεία η ταινία. Επίσης βλέπουμε και τον Loki (Tom Hiddleston) να παριστάνει πως δε γνωρίζει τον Thor, αλλά δεν κρατάει για πολύ η κάλυψή του.

Εκτός αυτού, έχουμε κι ένα νέο TV Spot με τις διθυραμβικές κριτικές που έχει λάβει μέχρι τώρα το Thor: Ragnarok και με νέο υλικό φυσικά:


Η σύνοψη της ταινίας:

Στο Thor: Ragnarok ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς το τρομερό του σφυρί. Πρέπει να τα βάλει με τον χρόνο ώστε να επιστρέψει στον Asgard και να σταματήσει το Ragnarok, δηλαδή την καταστροφή της πατρίδας και του πολιτισμού του, από τα χέρια μιας νέας, πανίσχυρης απειλής, της αδίστακτης Hela. Πρώτα όμως πρέπει να στεφθεί νικητής μιας θανάσιμης μονομαχίας ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Avenger – τον Απίθανο Hulk!

Την ταινία σκηνοθετεί ο Taika Waititi και πρωταγωνιστούν οι Chris Hemsworth ως Thor, Tom Hiddleston ως Loki, Cate Blanchett ως Hela, Idris Elba ως Heimdall, Jeff Goldblum ως Grandmaster, Tessa Thompson ως Valkyrie, Karl Urban ως Skurge, Mark Ruffalo ως Bruce Banner/Hulk και Anthony Hopkins ως Odin.

 Το Thor: Ragnarok κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.
Source ComicBookMovie
Comments
Loading...