Νέες φωτογραφίες από το Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald

Νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν για την ταινία Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald.

Το επόμενο κεφάλαιο της prequel πενταλογίας του Harry Potter, της J. K. Rowling, βρίσκει τον Newt σε μια αποστολή στο Παρίσι για να σταματήσει τον κακό Gellert Grindelwald (Johnny Depp) μετά τη σύλληψή του στην πρώτη ταινία. 

Οι Newt (Eddie Redmayne) και Tina (Katherine Waterston) φαίνεται να είναι πάλι μαζί στο νέο φωτογραφικό υλικό, ενώ έχουμε και νέες φωτογραφίες των Albus Dumbledore (Jude Law), Jacob Kowalski (Dan Fogler) και Gellert Grindelwald (Johnny Depp). Δείτε τις παρακάτω:

Σύνοψη

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο πανίσχυρος Σκοτεινός μάγος Gellert Grindelwald (Depp) συνελήφθη από το Κογκρέσο Μαγείας των ΗΠΑ (MACUSA), με τη βοήθεια του Newt Scamander (Redmayne). Όμως ο Grindelwald καταφέρνει να δραπετεύσει και προσπαθεί να μαζέψει ακολούθους για να επιτύχει το σχέδιο επιβολής του στον μαγικό και τον πραγματικό κόσμο. Σε μια προσπάθεια να σταματήσει τα σχέδια του Grindelwald, o Albus Dumbledore (Law) στρατολογεί τον πρώην μαθητή του Newt Scamander, ο οποίος συμφωνεί να βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται στο διάβα του.

Το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald σκηνοθετεί ο David Yates και πρωταγωνιστούν οι Eddie Redymayne ως Newt Scamander, Katherine Waterston ως Tina Goldstein, Dan Fogler ως Jacob Kowalski, Alison Sudol ως Queenie Goldstein, Ezra Miller ως Credence Barebone, Johnny Depp ως Gellert Grindelwald, Jude Law ως Albus Dumbledore, Zoe Kravitz ως Leta Lestrange, Callum Turner ως Theseus Scamander και Claudia Kim ως Maledictus.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Source Heroic Hollywood
Comments
Loading...