Ο δημιουργός του Fairy Tail σχεδιάζει την επόμενη γενιά

 

O δημιουργός του Fairy Tail, Hiro Mashima, παρευρέθηκε στο New York Comic Con πριν από μερικές ημέρες. Εκεί οι fans του ζήτησαν να σχεδιάσει τα παιδιά των πρωταγωνιστών και φυσικά δεν τους χάλασε χατίρι.

Συγκεκριμένα οι fans του ζήτησαν να σχεδιάσει το παιδί των Natsu/Lucy και των Gray/Juvia (ή NaLu και Gruvia αν προτιμάτε). Ο Mashima έβαλε τους fans να ψηφίσουν αν ήθελαν αγόρι ή κορίτσι και η πλειοψηφία αποφάσισε το παιδί των Natsu/Lucy να είναι κορίτσι, ενώ των Gray/Juvia αγόρι.

Απολαύστε τα σκίτσα παρακάτω:

Επιστρέφοντας σπίτι του ο Mashima, ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ένα σκίτσο και με τους δύο χαρακτήρες μαζί:

Φυσικά γνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα ξεσήκωνε σενάρια για επιστροφή του Fairy Tail με την επόμενη γενιά, φρόντισε να επισημάνει στην περιγραφή ότι δεν είναι canon οι χαρακτήρες, αλλά προϊόντα της φαντασίας των fans και δε θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Πάντως οι NaLu και Gruvia shippers είναι ενθουσιασμένοι που πήραν μια γεύση από τα παιδιά των αγαπημένων τους χαρακτήρων κι ας μην είναι canon.


Το manga του Fairy Tail ολοκλήρωθηκε φέτος, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2006. Έχει αποκτήσει δύο σειρές anime, πολλά OVA, δύο anime ταινίες και αρκετά spin-off manga.
Μπορεί η ιστορία να τελείωσε στο manga, όμως το Fairy Tail γενικότερα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Μέσα στο 2018, το anime θα επιστρέψει δυναμικά με την τρίτη και τελευταία σεζόν του, όπως μας επιβεβαίωσε ο Hiro Mashima:

Ωστόσο δε γνωρίζουμε ακόμα την ακριβή ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα, ούτε από πόσα επεισόδια θα αποτελείται. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες στο προσεχές μέλλον.


Πώς σας φαίνονται τα παιδιά των NaLu και Gruvia;
Θα θέλατε να δείτε τα παιδιά άλλων ζευγαριών του Fairy Tail;

[HT] Crunchyroll, ComicBook

Comments
Loading...