Το μετρό του Τόκιο γέμισε με στιγμιότυπα του Fairy Tail φτιαγμένα από μηνύματα των fans

Ο εκδοτικός οίκος και οι fans του Fairy Tail αποχαιρετούν το manga με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Πριν από λίγους μήνες ολοκληρώθηκε το manga του Fairy Tail και ο εκδοτικός οίκος Kodansha, ζήτησε από τους fans ανά τον κόσμο να στείλουν τα ευχαριστήρια μηνύματά τους στον δημιουργό, Hiro Mashima. Το κοινό ανταποκρίθηκε και από 20 έως 26 Νοεμβρίου ο σιδηροδρομικός σταθμός Shibuya στο Τόκιο, θα φιλοξενεί στους τοίχους του χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του manga, φτιαγμένα από τα μηνύματα των fans.

Πάρτε μια γεύση από το παρακάτω βίντεο ή επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της έκθεσης για να δείτε πιο αναλυτικά τις εικόνες.

Η έκθεση πρόκειται να μεταφερθεί και σε πόλεις εκτός Ιαπωνίας, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου.


Το εξώφυλλο του τελευταίου τόμου του manga:

Θα κυκλοφορήσει στις 26 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία και 23 Ιανουαρίου του 2018 στις ΗΠΑ.


Το manga του Fairy Tail ολοκληρώθηκε φέτος, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2006. Έχει αποκτήσει δύο σειρές anime, πολλά OVA, δύο anime ταινίες και αρκετά spin-off manga.
Μπορεί η ιστορία να τελείωσε στο manga, όμως το Fairy Tail γενικότερα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Μέσα στο 2018, το anime θα επιστρέψει δυναμικά με την τρίτη και τελευταία σεζόν του, όπως μας επιβεβαίωσε ο Hiro Mashima:

Ενώ σε άλλο tweet του δήλωσε:

Παρότι το αρχικό manga φτάνει στο τέλος του, δε θα έλεγα πως το Fairy Tail έχει τελειώσει γενικά. Έχω πολλά σχέδια, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Δε γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν, ούτε από πόσα επεισόδια θα αποτελείται. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες στο προσεχές μέλλον.
Source Anime News Network
Comments
Loading...