Ετοιμάζεται νέο anime Bakugan

Οι fans του Bakugan θα χαρείτε να μάθετε ότι το anime πρόκειται να επιστρέψει.

Αρχικά η σειρά είχε θεωρηθεί αποτυχία στην Ιαπωνία, όμως έγινε πολύ δημοφιλής στον Καναδά και τις ΗΠΑ, δίνοντας έτσι κίνητρο για τη δημιουργία τριών νέων σεζόν, οι οποίες προβλήθηκαν πρώτα στη Δύση και αργότερα στην Ιαπωνία.

Ο Ben Gadbois, γενικός διευθυντής της καναδικής εταιρείας παιχνιδιών και μέσων ενημέρωσης, Spin Master, αποκάλυψε ότι σχεδιάζουν να αναβιώσουν το Bakugan franchise μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Όπως δήλωσε ο ίδιος:

Δουλεύουμε σε αρκετές συναρπαστικές τηλεοπτικές εκπομπές με την ομάδα ψυχαγωγίας μας για το 2018 και το 2019, συμπεριλαμβανομένου του Bakugan, για το οποίο εργαζόμαστε σκληρά με τους συνεργάτες μας τόσο για τα παιχνίδια όσο και για την τηλεοπτική εκπομπή. 

Δε δόθηκαν άλλες πληροφορίες προς το παρόν. Λογικά θα μάθουμε περισσότερα μέσα στους επόμενους μήνες.


Το Bakugan franchise βασίζεται στα παιχνίδια της Spin Master και της Sega Toys. Το franchise γνώρισε τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ και τιμήθηκε με πολλά βραβεία στα Toy of the Year Awards του Toy Fair το 2009.

Η πρώτη σεζόν του anime, με τίτλο Bakugan Battle Brawlers, έκανε πρεμιέρα το 2007 στην Ιαπωνία. Ακολούθησαν τρεις σεζόν, τα Bakugan: New Vestroia, Bakugan: Gundalian Invaders και Bakugan: Mechtanium Surge. Το 2012 έκανε πρεμιέρα η spin-off σειρά Baku Tech! Bakugan, η οποία απέκτησε συνολικά δύο σεζόν.

Σύνοψη

Όταν παράξενες κάρτες άρχισαν να πέφτουν από τον ουρανό, ο Dan, η Runo, ο Marucho, η Julie, ο Shun και η Alice σκέφτηκαν ένα παιχνίδι. Το ονόμασαν Bakugan και οι ίδιοι έγιναν μαχητές του. Αυτήν ήταν όμως μόνο η αρχή της περιπέτειας που τους περίμενε.

Source Anime News Network
Comments
Loading...