Έρχεται σημαντική ανακοίνωση για το Shaman King

Ο εκδοτικός οίκος Kodansha πρόκειται να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση για το Shaman King.

Σίγουρα αρκετοί είχατε προλάβει το anime του Shaman King στην ελληνική τηλεόραση ως Σαμάνος Πρίγκιπας, το 2001 έως 2003. Τώρα, ο εκδοτικός οίκος Kodansha, μέσω της αφίσας που βλέπετε παρακάτω, αφήνει να εννοηθεί ότι έρχεται μια σημαντική ανακοίνωση για το Shaman King την Πρωτοχρονιά.

Στην αφίσα υπάρχει ένα URL μίας νέας ιστοσελίδας που θα ανοίξει εκείνη την ημέρα και η σιλουέτα του πρωταγωνιστή Yoh Asakura.

Δε γνωρίζουμε ακόμη εάν πρόκειται για νέο anime, manga ή κάτι άλλο. Ωστόσο, ο Ιούνιος του 2018 σηματοδοτεί την εικοστή επέτειο του manga και ο δημιουργός του Shaman King, Hiroyuki Takei είχε δηλώσει τον Οκτώβριο στο Twitter του ότι δουλεύει πυρετωδώς σε ένα νέο project.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αναφέρει, πάλι στο Twitter του, πως είχε απορρίψει πρόταση για remake του anime:

Για να είμαι ειλικρινής, υπήρξε μια σοβαρή πρόταση για remake του anime. Όμως λόγω του ότι δε θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τους voice actors και το soundtrack της αρχικής σειράς, την απέρριψα. Ελπίζω να μας δοθεί και άλλη ευκαιρία.

Είναι γνωστό ότι διατηρεί στενές σχέσεις με τους voice actors και τους συντελεστές του anime και δεν ήθελε να κάνει κάτι χωρίς αυτούς. Πάντως, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός remake μιας και περιμένει «και άλλη ευκαιρία», οπότε όλα είναι πιθανά.


Τι λέτε να είναι αυτή η σημαντική ανακοίνωση;

Source Crunchyroll
Comments
Loading...