Έρχεται νέο OVA Jojo’s Bizarre Adventure τον Ιούλιο

Ανακοινώθηκε νέο OVA για τη spin-off σειρά του JoJo’s Bizarre Adventure, Thus Spoke Kishibe Rohan (Kishibe Rohan wa Ugokanai).

Το Thus Spoke Kishibe Rohan έχει αποκτήσει ήδη ένα OVA τον Ιούλιο του 2017. Το νέο OVA θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου του 2018 και θα καλύπτει τα γεγονότα του Episode 2: Mutsu-kabe Hill.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει ένας νέος τόμος στις 16 Μαΐου, με τα υπόλοιπα one-shots του ομώνυμου manga, που δε βρίσκονται συγκεντρωμένα σε τόμο ακόμα. Καθώς και νέο chapter με τίτλο Episode 10: The Run στο 13ο τεύχος του Weekly Shonen Jump (26 Φεβρουαρίου), από τον Hirohiko Araki.

To Thus Spoke Kishibe Rohan είναι μια σειρά από αυτοτελείς ιστορίες με πρωταγωνιστή τoν χαρακτήρα Rohan Kishibe, από το JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable, ο οποίος αποτελεί και το φανταστικό alter ego του Araki. Ο πρώτος ολοκληρωμένος τόμος κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013 στην Ιαπωνία.


Δημιουργός του manga Jojo’s Bizarre Adventure είναι ο Hirohiko Araki. Το manga έκανε το ντεμπούτο του το 1987 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, έχοντας αποκτήσει πάνω από 120 τόμους. Αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται στο όγδοο μέρος του, με τίτλο JoJolion. Τα τέσσερα πρώτα μέρη (Parts) της ιστορίας έχουν αποκτήσει anime προσαρμογές, με πιο πρόσφατο το JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable, το οποίο προβλήθηκε το 2016. Τον Αύγουστο του 2017, το manga απέκτησε και την πρώτη του live-action ταινία, βασισμένη στο τέταρτο μέρος, Diamond Is Unbreakable.

Η κατοχύρωση δύο λογοτύπων για το πέμπτο μέρος της σειράς, Vento Aureo (Golden Wind) στην Ιαπωνία, πυροδότησε τις φήμες ότι θα αποκτήσει anime σύντομα. Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση ακόμα.

Source Reddit ANN
Comments
Loading...