Έρχεται νέα anime ταινία Dragon Ball το 2018

Η Toei Animation ανακοίνωσε νέα anime ταινία Dragon Ball για το 2018!

Η νέα ταινία βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του στούντιο. Θα είναι η εικοστή ταινία του franchise και θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ιαπωνίας.

Την ιστορία, το σενάριο και τον σχεδιασμό των χαρακτήρων, επιμελείται ο ίδιος ο δημιουργός του Dragon Ball, Akira Toriyama. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η ομάδα πίσω από τη νέα ταινία θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Το θέμα της ταινίας θα είναι οι «Saiyans», η ισχυρότερη φυλή του σύμπαντος. Η ιστορία θα επικεντρωθεί στην προέλευση της δύναμης των Saiyans και στο τι σημαίνει να είσαι Saiyan. Ίσως δούμε τον θρύλο του αρχικού Θεού Super Saiyan που είχε αποκαλύψει ο Toriyama στην πρόσφατη συνέντευξή του.

H πρώτη κινηματογραφική anime ταινία του franchise, Dragon Ball Movie 1: Curse of the Blood Rubies, έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 1986 στην Ιαπωνία και ακολούθησαν πολλές ακόμη τα επόμενα χρόνια. Μετά από ένα διάλειμμα 17 χρόνων, το Dragon Ball επανήλθε στη μεγάλη οθόνη, με την ταινία Dragon Ball Z: Battle of Gods το 2013 και ύστερα από την τεράστια επιτυχία της, ακολούθησε η ταινία Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ το 2015.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους, stay tuned.


Το Dragon Ball Super αυτήν τη στιγμή διανύει το Universe Survival Saga, όπου οι ήρωές μας καλούνται να αντιμετωπίσουν τους δυνατότερους μαχητές κάθε σύμπαντος στο Tournament of Power (Τουρνουά της Δύναμης), με σκοπό να διεκδικήσουν τη νίκη ώστε να αποτρέψουν την εξάλειψη του σύμπαντός τους.

Το Universe Survival Saga θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάρτιο του 2018 σύμφωνα με τους συντελεστές της σειράς.

Source Toei Animation
Comments
Loading...