Έρχεται manga Back to the Future από τον σχεδιαστή του One Punch Man

O Yusuke Murata, σχεδιαστής του manga του One Punch Man, ανακοίνωσε ότι η νέα του δουλειά θα είναι το manga Back to the Future, βασισμένο στην ομώνυμη τριλογία ταινιών επιστημονικής φαντασίας!

To manga θα έχει τίτλο «BTTF» και θα ξεκινήσει να εκδίδεται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα Kono Manga ga Sugoi, ενώ στις 20 Απριλίου θα κυκλοφορήσει ο πρώτος ολοκληρωμένος τόμος. Ο σεναριογράφος των ταινιών, Bob Gale, επιβλέπει το manga, το οποίο θα περιλαμβάνει και γεγονότα που δεν είδαμε στις ταινίες.

O Yusuke Murata μας δίνει μια πρώτη γεύση με τις παρακάτω εικόνες:


Τις ταινίες σκηνοθέτησε ο Robert Zemeckis. Η πρώτη ταινία Back to the Future (Επιστροφή στο Μέλλον), έκανε πρεμιέρα το 1985 και ακολούθησε το Back to the Future Part II το 1989 και το Back to the Future Part III το 1990.

Σύνοψη

Ο Μάρτι Μακ Φλάι (Μάικλ Τζέι Φοξ) είναι ένας 17χρονος μαθητής που ζει στο Hill Valley της Καλιφόρνιας. Το πρωί της 25ης Οκτωβρίου 1985, ο φίλος του, καθηγητής Έμετ Μπράουν (αναφέρεται ως «Ντοκ», τον ρόλο υποδύεται ο Κρίστοφερ Λόιντ) τον καλεί να βρεθεί στις 1:15 τα ξημερώματα στο εμπορικό κέντρο (Twin Pines Mall). Την ίδια ημέρα, κατά την επιστροφή του από το σχολείο, βρίσκει το αυτοκίνητο του πατέρα του τρακαρισμένο, καταστρέφοντας τα σχέδιά του να περάσει το σαββατοκύριακο με την κοπέλα του Τζένιφερ (Claudia Wells).Το αυτοκίνητο τράκαρε ο νταής προϊστάμενος του πατέρα του Μάρτι, Μπιφ Τάνεν (Τόμας Εφ Γουίλσον), ο οποίος θα σταθεί πολλές φορές εμπόδιο στις περιπέτειες του Μάρτι και του Ντοκ.

Trailer

Source Anime News Network
Comments
Loading...