Ο Vincent D’Onofrio επιστρέφει ως Kingpin στην τρίτη σεζόν του Daredevil

Ετοιμαστείτε για περισσότερο Kingpin στην τρίτη σεζόν του Daredevil, καθώς ο Vincent D’Onofrio επιστρέφει για να ενσαρκώσει τον αγαπημένο villain.

Αφότου πρωταγωνίστησε στην πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Daredevil και επέστρεψε για ένα μικρότερο μέρος στη δεύτερη σεζόν, ο D’Onofrio απουσίαζε σε όλες τις υπόλοιπες Marvel/Netflix σειρές. Ωστόσο, σύμφωνα με το Deadline, θα τον ξαναδούμε στον ρόλο του Wilson Fisk a.k.a. Kingpin, στην τρίτη σεζόν της σειράς.

Ο ηθοποιός το επιβεβαίωσε με την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Επιπλέον, ο Erik Oleson θα αναλάβει τα ηνία ως νέος showrunner. Ο Oleson υπηρέτησε ως εκτελεστικός παραγωγός στο The Man in the High Castle, καθώς και ως συν-εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά των CW και DC Comics, Arrow. Ο Oleson αναλαμβάνει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού στο Daredevil, μαζί με τους Jeph Loeb, Drew Goddard και Jim Chory.

Ο Loeb εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του D’Onofrio στη σειρά, με την παρακάτω δήλωση:

Ο Vincent είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που επιστρέφει με την απίστευτη βαρύτητα που προσδίδει στον Fisk.

Εξέφρασε επίσης την εμπιστοσύνη του στον Erik Oleson ως showrunner:

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ανάπτυξη του Daredevil μέσα από τον δημιουργικό φακό και την καθοδήγηση του νέου μας showrunner, Erik Oleson.


Αν και η παραγωγή της τρίτης σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, δε γνωρίζουμε ακόμη το πότε θα κάνει πρεμιέρα. Για οτιδήποτε νεότερο, stay tuned.

 

Source Heroic Hollywood
Comments
Loading...