Digimon | Νέα για το Applimonsters, νέες φιγούρες και άλλα πολλά

Άφθονα τα Digi-νέα της εβδομάδας.
Η Toei Europe ανακοίνωσε πως η Turner απέκτησε τα δικαιώματα των Digimon Universe: Applimonsters.
Δε διευκρινίζεται εάν πήρα τα δικαιώματα μόνο της σειράς ή και των προϊόντων, αλλά το σίγουρο είναι πως θα προβληθούν σε τουλάχιστον 42 χώρες.

Ο Μάρτιος του 2018 δείχνει ένας υπέροχος μήνας για τα Digimon με βάση όλα αυτά που έχουν ανακοινωθεί και έρχεται κάτι ακόμα.

Μία δεύτερη σειρά Digital Monster Capsule Mascot Collection αποκαλύφθηκε στο νέο τεύχος του περιοδικού Vjump. Τα Digimon που θα είναι διαθέσιμα είναι τα Koromon, Agumon, Seadramon, Tyranomon και MetalGreymon, με βάση τα artwork των V-Pet. Θα μπορεί κάποιος να τα βρει στα μηχανήματα Gashapon στην τιμή των 300 Yen.

Προχωράμε με κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για τα νέα Digimon Pendulum, αφού πρώτα παραθέσω και αυτές από το προηγούμενο άρθρο.

Οι δύο εκδόσεις θα έχουν τις παρακάτω οικογένειες Digimon.
  • Silver Black – Nature Spirits, Nightmare Soldiers και Metal Empire
  • Silver Blue – Deep Savers, Wind Guardians και Virus Busters
Θα εμπεριέχονται συνολικά 200 Digimon. Η ημερομηνία κυκλοφορίας πιθανολογείται για τον Ιούνιο του 2018 και θα κοστίζουν 27.78 ευρώ περίπου (3,700 Yen).
Τα χρώματα θα είναι τα ίδια με των πρώτων Digimon Pendulum, ενώ επίσης θα υπάρχει και ο Zubamon.

Επίσης, είχα αναφερθεί στο προηγούμενο άρθρο μου για το δεύτερο τουρνουά D-1. Ο νικητής θα κερδίσει το παρακάτω πρωτότυπο και μοναδικό σχέδιο από τον Kenji Watanabe.


Πάνε δύο μήνες από την ανακοίνωση της επόμενης είδησης.

Το Show You My Brave Hearts Volume 2 θα είναι μια συναυλία του Ayumi Miyazaki στις 25 Νοεμβρίου στο Shibuya THE GAME.
Όταν είχε πρωτοανακοινωθεί η συναυλία μίλησαν και για τρία νέα merchandise που θα ήταν διαθέσιμα να τα αγοράσει το κοινό.
Το πρώτο είναι ένα φωτιστικό stick στην τιμή των 18.95 ευρώ περίπου (2.500 Yen).
Το δεύτερο ένα βραχιόλι στην τιμή των 3.79 ευρώ περίπου (500 Yen).

Το τρίτο είναι μια πετσέτα με το λογότυπο της συναυλίας, σχεδιασμένο από τον Kenji Watanabe, στην τιμή των 15.16 ευρώ περίπου (2.000 Yen).


Τα Digimon επιστρέφουν στην τηλεοπτική σειρά JUMP.
To Jump Undercover Mission Police (JUMP) είναι μια τηλεοπτική εκπομπή βασισμένη στα περιοδικά Jump (Weekly Shonen Jump, Jump SQ, V-Jump, Saikyou Jump) και έχει ως θέμα anime, manga, παιχνίδια κ.α.
Πέρσι υπήρχε ένα επεισόδιο που είχε επικεντρωθεί στα Appmon.
Στο επεισόδιο της 25ης Νοεμβρίου, οι παρουσιαστές έπρεπε να ολοκληρώσουν μια αποστολή του Digimon Story Cyber Sleuth Hacker’s Memory μέσα στον διατιθέμενο χρόνο. Δείτε παρακάτω δύο εικόνες από το διαφημιστικό της εκπομπής.

Άλλο ένα event είναι στα σκαριά.

Η «Digimon Song Christmas Special ~Message to the Future~» είναι μία ξεχωριστή μίνι συναυλία από την Animate, με παρευρισκόμενους διάφορα άτομα που συνδέονται με τα Digimon.
Η διεξαγωγή της θα γίνει στο Animate Ikubukuro 9th Floor Event Hall στις 23 Δεκεμβρίου.
Παρευρισκόμενοι θα είναι οι Ayumi Miyazaki, AiM και Michihiko Oota, ενώ ως special guests οι Junko Noda (V-mon από 02) και Hiroyuki Kakudou (σκηνοθέτης των Adventure, Adventure 02, X-Evolution, μαζί και με άλλους ρόλους στο franchise).
Τα εισιτήρια θα δοθούν μέσω λοταρίας, όπου οι λαχνοί θα αποκτούνται με την αγορά διάφορων μουσικών CD Digimon.

Προχωράμε με την ανακοίνωση κάποιον νέων προϊόντων.

Αρχικά έχουμε κάποια ακριλικά μπρελόκ με τα Εκλεκτά Παιδιά των Digimon Adventure.
Για τους fans της Digimon Adventure Tri, έρχεται μια θήκη κλειδιών και ένα πορτοφόλι.
Τα τελευταία νέα προϊόντα είναι κάποια μπρελόκ στα οποία το πρόσωπο αφαιρείται. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν τα σώματα των τριών Digimon που βλέπεται παραπάνω και ξεχωριστά τα πρόσωπα των Εκλεκτών Παιδιών.

Οι σελίδες του επερχόμενου τεύχους V-jump κατέφθασαν και έχουμε αυτές που αφορούν το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker’s Memory.

https://images.withthewill.net/vjump_hm1_november23_2017.jpg
https://images.withthewill.net/vjump_hm2_november23_2017.jpg
https://images.withthewill.net/vjump_hm3_november23_2017.jpg
https://images.withthewill.net/vjump_hm4_november23_2017.jpg
Τα περισσότερα από αυτά που αναφέρονται στις σελίδες είναι μια σύνοψη των όσων γνωρίζουμε έως τώρα, οπότε δε θα τα επαναλάβω. Να σημειωθεί και πάλι ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία και στις 19 Ιανουαρίου στη Δύση.

Με τη κυκλοφορία του νέου set καρτών για την 10η επέτειο των Digimon, θα κυκλοφορήσουν επιπλέον και τρία νέα mini sets για τον εορτασμό της.

https://images.withthewill.net/20th_cardset1_november23_2017.jpgΚάθε ένα από τα set θα περιέχει 20 κάρτες, από τις οποίες κάποιες θα είναι νέες, κάποιες επανεκτυπώσεις και κάποιες με ολοκαίνουρια Digimon.
Μερικές από τις κάρτες αυτές θα έχουν κάποια από τα ήδη υπάρχοντα artworks του Card Game Alpha, άλλες θα έχουν σχέδια pixel art, ενώ κάποιες άλλες θα έχουν καινούρια σχέδια από τον διαχρονικό σχεδιαστή Digimon, Kenji Watanabe και τον As’Maria.
https://images.withthewill.net/20th_cardset2_november23_2017.jpgΤο set του Omnimon θα περιέχει διάφορες δικές του κάρτες, το set του Zubamon τους Βασιλικούς Ιππότες και τις εξελίξεις των Zubamon και Meicoomon, ενώ του Alphamon θα περιέχει Digimon με το X-Antibody.
Κάθε σετ θα εμπεριέχει επιπλέον μια σπέσιαλ κάρτα μεγέθους Α5 του Omnimon, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Αν κάποιος τα αγοράσει και τα τρία θα πάρει δώρο ακόμη μία κάρτα ενός από τα τρία Digimon των set.
https://images.withthewill.net/20th_cardset6_november23_2017.jpghttps://images.withthewill.net/20th_cardset7_november23_2017.jpg
https://images.withthewill.net/20th_cardset8_november23_2017.jpg

Όλες οι φιγούρες GEM που έχουμε δει έως τώρα είναι διαθέσιμες για αγορά ή έστω για παραγγελία, οπότε ήταν καιρός για την παρουσίαση κάποιων καινούριων.

https://images.withthewill.net/gem_ultimates1_november24_2017.jpg
Τα δύο νέα πρωτότυπα αποκαλύφθηκαν στη Φθινοπωρινή Megahobby Expo 2017 και είναι οι Wargreymon και MetalGarurumon με τα Εκλεκτά Παιδιά τους από την Digimon Adventure.
https://images.withthewill.net/gem_ultimates2_november24_2017.jpg
https://images.withthewill.net/gem_ultimates3_november24_2017.jpg

Ας μεταφερθούμε τώρα σε μια άλλη σειρά φιγούρων.

https://images.withthewill.net/digivolvingspirits_angewomon0_november23_2017.png
Η φιγούρα της Tailmon/Angewomon της σειράς Digivolving Spirits θα είναι διαθέσιμη από τις 28 Νοεμβρίου για προπαραγγελία στην τιμή των 53.19 ευρώ περίπου (7.020 Yen), ενώ θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2018.
https://images.withthewill.net/digivolvingspirits_angewomon1_november23_2017.jpg

Συνεχίζουμε με νέες πληροφορίες της Blu-ray έκδοσης των Digimon Tamers.

https://images.withthewill.net/tamers_bdcover_november24_2017.jpg
Η παραπάνω έγχρωμη εικόνα είναι το εξώφυλλο των Blu-ray, σχεδιασμένο από τον Katsuyoshi Nakatsuru (σχεδιαστής χαρακτήρων στις τέσσερις πρώτες σεζόν).
Μαζί με τα Blu-ray θα υπάρχει και ένα νέο CD Drama με τον τίτλο «Digimon Tamers 2018: Days -Information and the Non-Ordinary-«. Δε γνωρίζουμε ακόμη εάν ο τίτλος παραπέμπει στην κυκλοφορία των Blu-ray το 2018 ή σε μια ιστορία που εκτυλίσσεται το 2018.
Οι ηθοποιοί των χαρακτήρων θα παραμείνουν οι ίδιοι, εκτός πιθανόν από της Renamon, της οποίας δεν ανακοινώθηκε.
https://images.withthewill.net/tamers_poster_november24_2017.jpgΤην αφίσα την είδαμε επίσης και στη Megahobby Expo.

Μια ψηφοφορία καλύτερων anime της χρονιάς για το φεστιβάλ Tokyo Anime Award Festival 2018 τρέχει αυτές τις μέρες.

https://images.withthewill.net/taaf2018_november22_2017.png
Η 4η και 5η ταινία της Digimon Adventure Tri είναι υποψήφιες για την κατηγορία των ταινιών, αλλά καμία από τις δύο δεν είναι ακόμη στις 15 καλύτερες.
Αντιθέτως, μας άφησε έκπληκτους η 29η θέση που έχει καταλάβει προς στιγμήν η Digimon Universe: Applimonsters στις 100 καλύτερες σειρές.
Η ψηφοφορία θα τελειώσει στις 24 Δεκεμβρίου με τους fans να μπορούν να ψηφίσουν τρεις σειρές και μία ταινία κάθε ημέρα.

Ώρα για άλλο ένα νέο mobile παιχνίδι Digimon.

Digimon: Encounters!
Το νέο αυτό παιχνίδι θα είναι αποκλειστικά για την Κινά και αποτελεί μια συνεργασία της Bandai Namco Shanghai και της Chengdu Momo.
Το παιχνίδι θα έχει 200 Digimon με τα οποία θα μπορείς να σχηματίσεις ομάδες για να παλέψεις. Ακόμη, διευκρινίζεται ότι είναι το πρώτο Κινέζικο παιχνίδι Digimon που χρησιμοποιεί 3D μοντέλα. Απ’ ότι δείχνει η παρακάτω εικόνα, πρόκειται για ένα Tactical RPG.
Συγκέντρωσε τους συντρόφους σου για μια multiplayer περιπέτεια.
Εξέλιξη σε πραγματικό χρόνο. Άλλαξε τη ροή των μαχών με τις Τελικές μορφές.
Σχημάτισε την Digimon οικογένεια της αρεσκείας σου.
Εκκόλαψε και ανέθρεψε μοναδικά Digimon.

Τα ευχάριστα νέα για τα Digimon Universe: Applimonsters συνεχίζονται και σήμερα.

Η Γαλλική μεταγλώττιση της σειράς συνεχίζει στο δεύτερο μισό των επεισοδίων, ενώ η Ταϊβάν θα ξεκινήσει την προβολή της σειράς στις 9 Δεκεμβρίου στη μητρική της γλώσσα, αλλά και στα Ιαπωνικά.

Για έγκυρη ενημέρωση και οτιδήποτε σχετικό με τα Digimon, επισκεφθείτε τις σελίδες:
ourowndigitalworld.blogspot.gr
facebook.com/ourowndigitalworld

Comments
Loading...