Digimon | Πολλά τα νέα και των δύο περασμένων εβδομάδων

Πολλά τα Digi-νέα και των δύο περασμένων εβδομάδων. Δείτε τα όλα παρακάτω.


Τα νέα για τη σειρά φιγούρων Digivolving Spirits, δίνουν και παίρνουν. Πριν καλά-καλά ολοκληρωθούν οι πληροφορίες της τελευταίας έως τώρα φιγούρας, έχουμε την ανακοίνωση της επόμενης και έκτης κατά σειρά.
Είναι η «Digivolving Spirits #06 AlturKabuterimon» από το Digimon Adventure. Ο Tentomon θα γίνεται AlturKabuterimon/MegaKabuterimon και τον είχαμε δει πέρσι στο Tamashii Nations event.
Παρ’ όλα αυτά, να θυμίσω πως είχαμε δει φιγούρα του Guilmon/Dukemon, του Ouryumon να γίνεται το όπλο του Alphamon, όπως και τα υπόλοιπα Digimon των Εκλεκτών Παιδιών.

Για την προώθηση του επερχόμενου παιχνιδιού για κινητά και tablet, Digimon ReArise, δημιούργησαν ένα λούτρινο του Erismon, του νέου Digimon που θα δούμε στο παιχνίδι.
Τονίζω ξανά πως δε θα κυκλοφορήσει για πώληση, αλλά μόνο για προώθηση του παιχνιδιού.

Θυμάστε το πρώτο σετ των Digimon Adventure DigColle; Ε, λοιπόν, επανακυκλοφορούν.
Το πρώτο αυτό σετ περιλαμβάνει τους Agumon, Palmon, Gomamon, Patamon, Koromon με το Botamon, Tanemon με το Yuramon, Pukamon με το Pitchmon, και Tokomon με το Poyomon.
Μαζί όμως με το παραπάνω νέο, έχουμε και κάποιες καινούριες εικόνες στις οποίες ποζάρουν οι επερχόμενες φιγούρες της σειράς Precious Gem. Δείτε και μόνοι σας.

Υπενθυμίζουμε το άνοιγμα των Digimon Adventure Tri Music Cafe, δηλαδή των καφετεριών που θα έχουν ως θέμα το Adventure Tri.

Οι καφετέριες θα ανοίξουν στις παρακάτω περιοχές:
  • Akihabara- 18 Απριλίου με 27 Μαΐου
  • Nagoya- 9 Μαΐου με 3 Ιουνίου
  • Namba Parks (Osaka)- 9 Μαΐου με 3 Ιουνίου
  • Sapporo Esta- 12 Μαΐου με 3 Ιουνίου
  • Hakata Bus Terminal (Fukuoka)- 28 Απριλίου με 20 Μαΐου

Παρακάτω έχουμε το τρέιλερ για τα Blu-ray και DVD της έκτης ταινίας Digimon Adventure Tri. Το πρώτο από τα πρόσθετα περιεχόμενα των δίσκων, θα είναι οι σκηνές με τις εξελίξεις των Digimon.

Το εξώφυλλο θα είναι το παραπάνω artwork, θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Ιουνίου, ενώ θα κοστίζει 53 ευρώ περίπου (7,000 Yen) το DVD και 60 ευρώ περίπου (8,000 Yen) το Blu-ray.

Η νέα αφίσα της έκτης ταινίας της Digimon Adventure Tri μόλις κυκλοφόρησε.
Το Sukamon Adventure Tri επέστρεψε.
Προφανώς και πρόκειται για το σχετικό πρωταπριλιάτικο αστείο των περασμένων ημερών, αφού βλέπουμε τους Sukamon, Chuumon, Numemon, Digitamamon, Bakemon, Gekomon, Elecmon, Vademon, PicoDevimon και από πίσω τους τον KingEtemon.
Η αφίσα αποτελεί μια παρωδία της κανονικής με τον Omnimon, ενώ ακόμη στη σελίδα της σειράς την είχαν βάλει για background.

Άλλο ένα πρωταπριλιάτικο αστείο είναι η νέα ζωγραφιά του Kenji Watanabe που απεικονίζει τον Agumon και τον Super Zeus από τα Bikkuriman.

Από την πλευρά του Digimon ReArise, πρόσθεσαν στο Twitter μια φωτογραφία με το λούτρινο του Pusurimon, δηλαδή της πρόωρης μορφής του Erismon.

Επίσης την περασμένη εβδομάδα είχαμε την ειδική προβολή της έκτης ταινίας του Digimon Adventure Tri για τους συντελεστές και κάποιους τυχερούς που κατάφεραν να αποκτήσουν ένα εισιτήριο. Εμείς πάντως, έχουμε έναν μήνα ακόμα μπροστά μας.
Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τους voice actors των Tai, Mat και T.K. να μιλάνε στο κοινό.

Σε άλλα νέα, έχουμε τη δημιουργία του Digimon Kitchen Car από την καφετέρια Animate.
Ένα φορτηγό θα διακομισθεί σε ρυθμούς Adventure Tri, με φαγητά, ποτά και αποκλειστικά προϊόντα. Λογικά τα δώρα θα περιέχουν κάποια νέα σχέδια των χαρακτήρων και από αυτά προς στιγμήν έχουμε αυτό του Tai. Το Kitchen Car θα βρίσκεται μπροστά από την καφετέρια Animate στο Ikebukuru από τις 26 Απριλίου έως και τις 20 Μαΐου.

Αλλάζουμε τώρα τοπία για τα τελευταία νέα και μεταφερόμαστε στο επερχόμενο booster set των Digimon για το TCG «Battle Spirits».
 Ολόκληρο το σχέδιο της εικόνας των boosters σε όχι και τόσο καλή ανάλυση με πρωταγωνιστή τον Imperialdramon Paladin Mode.
Επίσης έχουμε και ένα preview του εξωφύλλου του νέου starter deck, το οποίο θα έχει τον Omnimon/Omegamon. 


Για έγκυρη ενημέρωση και οτιδήποτε σχετικό με τα Digimon, επισκεφθείτε τις σελίδες:
ourowndigitalworld.blogspot.gr
facebook.com/ourowndigitalworld
Comments
Loading...