Digimon | Νέο artbook, φιγούρες, βιντεοπαιχνίδια και διαγωνισμός

Αρκετά Digi-νέα αυτήν την εβδομάδα και επιπλέον ένας διαγωνισμός.

Το βιντεοπαιχνίδι Digimon Story Cyber Sleuth: Hacker’s Memory κυκλοφόρησε και η σελίδα Ο Δικός Μας Ψηφιακός Κόσμος το γιορτάζει χαρίζοντας 4 ψηφιακά αντίτυπα.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του παρακάτω post για να λάβετε μέρος:

Η στιγμή έφτασε! Το Digimon Story Cyber Sleuth: Hacker's Memory Κυκλοφορεί κι αυτό φωνάζει "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ"!Εξασφαλίσαμε γ…

Publié par Ο Δικός Μας Ψηφιακός Κόσμος – Hellenic Digimon Fanpage sur vendredi 19 Janvier 2018


Στις ειδήσεις της εβδομάδος μάθαμε τα παρακάτω.
Το Digimon 1.5 Collaboration Booster Set της σειράς TCG Battle Spirits είναι ενάμιση μήνα μακριά.
Το νέο set αποτελεί την έκδοση 1.5, εμπεριέχοντας όλες τις κάρτες του αρχικού, με κάποιες από αυτές να έχουν νέο artwork. Ως παράδειγμα, μπορείτε να δείτε το παραπάνω νέο artwork των WarGreymon και MetalGarurumon. Μέσα στην Άνοιξη όμως, περιμένουμε και τη νέα έκδοση 2.0, για την οποία προς στιγμήν έχουμε το παρακάτω artwork του Veemon.

Και τώρα είναι η ώρα της παρουσίασης άλλου ένα Artbook. Αυτό είναι το Digital Monster Art Book Ver. 1~5 & 20th!
Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο μπορείτε να τα δείτε παραπάνω. Στο πρώτο ποζάρει ο Tyranomon ως το πρώτο Digimon που σχεδιάστηκε, ενώ στο δεύτερο οι Agumon, Hackmon, Zubamon και Dracomon με το μήνυμα «Για όσους αγαπούν τα Digimon».
Η πρώτη σελίδα του βιβλίου έχει πάλι τον Tyranomon αλλά με το CGI που χρησιμοποιήθηκε στην συσκευασία του πρώτου V-Pet.

Το νέο αυτό σχέδιο είναι αποτέλεσμα του Kenji Watanabe και δείχνει διάφορα Digimon να πετούν στον κυβερνοχώρο.
Το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου αναφέρεται σε Digimon που είδαμε από την 1η έως την 5η έκδοση των V-Pets.
Κάποιες ακόμη σελίδες παρακάτω με διάφορα στοιχεία των Digimon, όπως π.χ. επετειακά Digimon και οι Βασιλικοί Ιππότες.
Το 2ο κεφάλαιο αναφέρεται στην ιστορία του franchise, από τη δημιουργία του, στην οικολογία και το περιβάλλον του. Περιέχει επίσης την ιστορία πίσω από τις διάφορες εκδόσεις των V-Pet αλλά και μία συνέντευξη του διαχρονικού σχεδιαστή χαρακτήρων, Kenji Watanabe. Τελειώνει, επικεντρώνοντας στη σύγκριση Digimon, από το μέγεθός τους έως τις ικανότητες και τις ιδιότητές τους.
Το τελευταίο κεφάλαιο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες ενδεχόμενες εξελίξεις των Digimon στο νέο V-Pet 20ης επετείου, προφίλ για κάθε Digimon και το πού αναφέρεται το καθένα μέσα στο βιβλίο.

 

Γενικά δείχνει υπέροχο, καλύπτει την ιστορία του franchise, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα V-Pets. Δείτε περισσότερες σελίδες παρακάτω.

Προχωρώντας, έχουμε κάποιες πιο λεπτομερείς εικόνες των επερχόμενων φιγούρων της Megahouse, WarGreymon και MetalGarurumon.

Το πρώτο αγγλικό τρέιλερ της 5ης ταινίας Digimon Adventure tri: Coexistence κυκλοφόρησε και αναμένεται η προβολή της σε επιλεγμένους κινηματογράφους στην Αμερική. Επιπλέον θα κυκλοφορήσουν και συνεντεύξεις των ηθοποιών που χαρίζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες. Απολαύστε!


Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία της μεταλλασσόμενης φιγούρας του Gabumon/MetalGarurumon της σειράς Digivolving Spirits, έχουμε επίσης κάποιες πιο λεπτομερείς εικόνες.
Παρακάτω όλα τα έως τώρα Digimon των Εκλεκτών Παιδιών που έχουν αποκαλυφθεί.
Ο MetalGarurumon δίπλα στον WarGreymon.
 Ένα βίντεο με την μεταμόρφωση των MetalGarurumon και WarGreymon.

Και η αποκάλυψη της 5ης φιγούρας του Dorumon/Alphamon.

Προχωράμε στο νέο τεύχος του περιοδικού V-Jump.
Στην κορυφή της σελίδας βλέπουμε τα νέα Digimon Pendulum της 20ής επετείου και συνεχίζουμε με τις εξελίξεις του Rudomon, οι οποίες αποτελούν μια έκπληξη.
TheiaRudomon, ένα Digimon με μια λαμπερή μεταλλική μπλε πανοπλία (ενδέχεται να λέγεται και Tiarudomon). Την επόμενη μορφή του Rudomon σίγουρα δεν την περιμέναμε κάπως έτσι, αφού αλλάζει εντελώς το βασικό του χρώμα.
Στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, έχουμε μια αναφορά στην 6η ταινία της σειράς Digimon Adventure Tri με την Ordinemon.
Συνεχίζουμε σε δύο σελίδες που αναφέρονται στις νέες κάρτες Digimon 1.5 Booster set για το Battle Spirits. Βλέπουμε και το νέο art των Ophanimon Falldown Mode, Zubamon, Raguelmon, Garudamon και HolyAngemon.

 Άλλο ένα mobile game είναι στα σκαριά.
Το περιοδικό αποκαλύπτει πως το mobile game «Digimon ReArise» θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 στην Ιαπωνία, ενώ επίσης θα έχει ένα ολοκαίνουριο Digimon.
Το παιχνίδι είναι κατηγορίας «friendship evolution RPG» και θα έχει μία Digi-Πόλη στην οποία θα ανατρέφεις τα Digimon σου, όπως και τη μεταξύ σας φιλία, με διάφορες ιδιότητες να υπάρχουν όπως και στον Ψηφιακό Κόσμο. Ο σχεδιαστής χαρακτήρων του παιχνιδιού είναι ο Katsuyoshi  Nakatsuru, ο οποίος δούλεψε και στις σειρές Adventure 02, Tamers και Frontier.
Επίσης, στο κάτω μέρος της προτελευταίας σελίδας, γίνεται αναφορά στην εισαγωγή του Omnimon Alter-B στο Digimon Links και στα Blu-ray των Digimon Tamers που πρόκειται να κυκλοφορήσουν.
Η Bandai μόλις άνοιξε έναν ιστότοπο για το επερχόμενο Digimon ReArise, ο οποίος προς στιγμήν δίνει μόνο βασικές πληροφορίες. Όπως το ότι θα υπάρχει ένας μηχανισμός αγάπης με τα Digimon και τι θεωρείται ένα Friendship Evolution RPG.
Ακόμη άνοιξαν και έναν λογαριασμό στο twitter, ξεκινώντας έναν διαγωνισμό με έπαθλο τα αυτόγραφα των Chika Sakamoto (Agumon) και Mayumi Yamaguchi (Gabumon).

Για έγκυρη ενημέρωση και οτιδήποτε σχετικό με τα Digimon, επισκεφθείτε τις σελίδες:
ourowndigitalworld.blogspot.gr
facebook.com/ourowndigitalworld
Comments
Loading...