Digimon | Νέες φιγούρες, ενημέρωση για το Digimon Heroes και άλλα

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα για τα Digimon μόλις τελείωσε. Τη Δευτέρα είχαμε την ολοκλήρωση ενός τεράστιου project, αυτού των Digimon Tamers με την ελληνική μεταγλώττιση. Δείτε στη συνέχεια τη σχετική ανακοίνωση της σελίδας «Ο Δικός Μας Ψηφιακός Κόσμος», μαζί και με τα υπόλοιπα Digi-νέα της εβδομάδας.


Μετά από μια προσπάθεια ετών, μετά από αμέτρητες ώρες δουλειάς, με την συντέλεση πολλών ατόμων και με εκατοντάδες μηνύματα στήριξης, σας ανακοινώνω την ΟΛΟΚΛΉΡΩΣΗ των Digimon Tamers με την ελληνική μεταγλώττιση.
Όλα ξεκίνησαν στο youtube, όταν ένας χρήστης ανέβασε 2 από αυτά τα επεισόδια. Ήταν όμως αρκετά για να ανάψουν την σπίθα στον Christara να ξεκινήσει την εύρεση και επεξεργασία των ελληνικών ήχων. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η συλλογή αυτών, αλλά με την βοήθεια του Director_Stelios διαπιστώθηκε πως είχαν σωθεί όλοι τους. Ύστερα από κάποια χρόνια, ανέλαβα εγώ την συνέχιση του project, μιας και αυτό είχε κολλήσει. Η εύρεση των εικοσάλεπτων επεισοδίων μέσα σε βιντεοκασέτες εκατοντάδων ωρών, οι οποίες δεν έγραφαν απ’ έξω τι ακριβώς περιέχουν, ήταν το κάτι άλλο.
Μερόνυχτα, τσακωμοί και μπόλικο πείσμα, ήταν κάποια από αυτά που χρειάστηκαν για να βρεθούν και να μετατραπούν οι ήχοι σε ψηφιακοί μορφή. Και αφού λοιπόν βεβαιωθήκαμε πως έχουν συλλεχθεί όλοι τους, τότε άρχισε η πραγματική δουλειά με την επεξεργασία τους. Είναι ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά που αισθάνομαι για την ολοκλήρωση αυτού του project, αφού από εκεί που κάποτε γκρίνιαζα και ‘γώ στους αρχικούς συντελεστές για να ολοκληρωθεί, κατέληξα να είμαι αυτός που το ολοκληρώνει. Σας ευχαριστώ όλους σας μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την βοήθεια και την υπομονή που δείξατε όλα αυτά χρόνια! Σήμερα κλείνει άλλο ένα κεφάλαιο εύρεσης παλαιών άνιμε με την ελληνική μεταγλώττιση.
Καλή απόλαυση σε όλους σας και τα λέμε ξανά σε ότι αφορά τα Digimon Tamers, όταν κυκλοφορήσουν τα Blu-ray τους!
 Χρήστο σε ευχαριστούμε!

Βρείτε ολόκληρη τη σεζόν εδώ για κατέβασμα.


Γλυκόπικρα τα επόμενα νέα και ξεκινώ από τα γλυκά.

Η Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 5: Symbiosis/Συμβίωση, ανανεώθηκε για 5η εβδομάδα προβολών στους κινηματογράφους Shinjuku Wald 9, Yokohama Burg 13, Umeda Burg 7, και T-Joy Kyoto. Προς στιγμήν, δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο δώρο όπου θα δίνεται, όπως συνηθίζεται κάθε εβδομάδα.
Παρατηρούμε μία αύξηση στους κινηματογράφους που κρατούν την ταινία για 5η συνεχόμενη εβδομάδα, αφού την τέταρτη ταινία, την είχαν κρατήσει μόνο τρεις.

Πάμε τώρα όμως στα δυσάρεστα.

Όπως καταλαβαίνετε, το Digimon Heroes τελειώνει στις 30 Δεκεμβρίου, πράγμα που σημαίνει πως δε θα μπορεί κάποιος να παίξει, ούτε επίσης να το κατεβάσει από το playstore, αφού θα έχει αφαιρεθεί. Λογικά, τη μεγάλη ζημιά προκάλεσε η κυκλοφορία του Digimon Links, μιας και έως τώρα, μέσα στις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του έχει φτάσει τα 2 εκατομμύρια downloads.
Στο facebook, οι διαχειριστές του παιχνιδιού είπαν τα παρακάτω:
Dear Tamers,
It is with the heaviest of hearts that we must announce that Digimon Heroes! will be closing down on December 31st 2017. 
Believe us when we say that this an incredibly difficult decision that was not made lightly. Knowing how much inspiration, energy, time and imagination were poured by many of you into Digimon Heroes breaks our hearts to have to do this. We are more than grateful for each and every Tamer we had on the File Island and we want to thank you for being a part of the game and the community. 
Keeping this in mind the game will be removed from the app store, and the ability to make purchases will be disabled on the 29th of November 2017. Furthermore, the team will be releasing some additional content and also making old events available again, so that players can complete their collection up until the end of the year when the game finally closes down.
The website and forums will remain available until mid-January 2018. when the servers go down, so players can still communicate and find each other. 
For more information regarding this subject please read this FAQ: http://bit.ly/2z3wrqr
Sincerely, 
The DH Team.
 Ορίστε μερικά facts για το Digimon Heroes.
  • Το Digimon Heroes κράτησε 2 χρόνια (2μιση σε μερικές χώρες) και ήταν βασισμένο στο παιχνίδι Digimon Crusader, το οποίο έκλεισε πριν από έναν χρόνο.
  • Το παιχνίδι έφτασε να έχει 1140 κάρτες, με κάποιες από αυτές να είναι κάρτες αντικειμένων.
  • Η ομάδα που ενημέρωνε το παιχνίδι, πρόσθετε περιεχόμενα πριν καν ανακοινωθούν. Παράδειγμα είναι ο Omnimon Alter-S, ο οποίος προστέθηκε πριν κυκλοφορήσει στο Digimon Reference Book.
  • Εάν έχετε το Digimon Heroes σε iPhone, τότε μπορείτε να πάρετε κάποια αυτοκόλλητα για το iMessage με θέμα τα Digimon.

Η φιγούρα #3 Keramon/Diaboromon της σειράς Digivolving Spirits είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία, ενώ επίσης κυκλοφόρησε και ένα βίντεο με αυτή.

 Όπως είδατε από το τέλος του βίντεο, η επόμενη φιγούρα της σειράς θα είναι η #4 Tailmon/Angewomon.

Το web anime Ponkotsu Quest, στο νέο του επεισόδιο είχε ένα crossover με το επερχόμενο Digimon Story Cyber Sleuth Hacker’s Memory.
Το Ponkotsu Quest είναι ένα anime παρωδία των παιχνιδιών Dragon Quest, αλλά από την ματιά των τεράτων και συνηθίζει να κάνει διάφορα crossovers με παιχνίδια RPG.


Σε ένα νέο φεστιβάλ με τίτλο Animate Girls Festival θα είναι διαθέσιμα κάποια προϊόντα Digimon. Τα περισσότερα από αυτά τα έχουμε δει ήδη, εκτός από ένα.

Αυτή η υπέροχη τσάντα είναι το νέο προϊόν Digimon και θα κοστίζει 18.89 ευρώ περίπου (2,500 Yen).


 Η ιστοσελίδα της Tamashii πρόσθεσε κάποια preview για τις φιγούρες της σειράς Digivolving Spirits.
Ξεκινάμε με εικόνες από τις ήδη υπάρχουσες φιγούρες, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω και προχωράμε στην φιγούρα του Diaboromon, ο οποίος θα μπορεί να στέκεται και μόνος του.
Στην επόμενη εικόνα, έχουν βγάλει έξω τον Omnimon της σειράς Our War Game Figuarts και τον έβαλαν να ποζάρει με τον Diaboromon.
Συνεχίζουμε με τις συσκευασίες των φιγούρων, οι οποίες έχουν σχέδια του Kenji Watanabe. Διευκρίνισαν ότι τα κουτιά των WarGreymon και MetalGarurumon έχουν τα Digimon να κοιτάνε αριστερά, ενώ o Diaboromon κοιτά δεξιά, έτσι ώστε να δείχνουν πως παλεύουν.
Επίσης κάθε συσκευασία έχει μια προεπισκόπηση της επόμενης φιγούρας.
Οι φιγούρες θα είναι διαθέσιμες για να τις δει ο κόσμος, μαζί και με άλλα προϊόντα Digimon, στις παρακάτω εκθέσεις:
  • Στην Tamashii Nations World Tour Stop στην Βαρκελώνη έως και σήμερα.
  • Στην Φθινοπωρινή Μegahobby Expo 2017 στις 25 Νοεμβρίου.
  • Και στην εκδήλωση της Tamashii Nation 2017 στην Akihabara από τις 1 έως τις 3 Δεκεμβρίου.


Και τέλος, δύο ακόμη εικόνες με τις νέες φιγούρες να ποζάρουν δίπλα σε παλαιότερες. Στην πρώτη βλέπουμε τη νέα Angewomon δίπλα στον παλιό Patamon/Angemon (την είχα και ‘γώ αυτή), ενώ στη δεύτερη οι WarGreymon και MetalGarurumon μαζί με τις φιγούρες για τα αδέρφια των Adventure της σειράς GEM.

Για έγκυρη ενημέρωση και οτιδήποτε σχετικό με τα Digimon, επισκεφθείτε τις σελίδες:
ourowndigitalworld.blogspot.gr
facebook.com/ourowndigitalworld

Comments
Loading...