Digimon | Καινούρια προϊόντα και νέα για την τελευταία ταινία Adventure Tri

Τα Digi-νέα των τελευταίων δύο εβδομάδων είναι αρκετά και αφορούν μια γκάμα κατηγοριών όλου του franchise.


Ήταν καιρός για την επίσημη ανακοίνωση μιας από τις αγαπημένες μου φιγούρες Digimon.
Η μεγαλύτερη και φανταστικότερη φιγούρα της σειράς GEM είναι αυτή του Tai με τον WarGreymon.
Ανακοινώνουν επίσης ότι η σειρά φιγούρων GEM 2018 μεταμορφώνεται στη σειρά Precious GEM και ο WarGreymon είναι η πρώτη φιγούρα της.
Το ύψος της είναι 25 εκατοστά, όπως δηλαδή και του Greymon με τον Tai και όποιος την αγοράσει, θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο ράφι για να την τοποθετήσει.
Οι προπαραγγελίες ξεκινούν από τις 16 Φεβρουαρίου, η τιμή της θα είναι στα 157 ευρώ περίπου (20,736 Yen) και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.
Αυτή η φανταστική φιγούρα σε κάνει να αναρωτιέσαι τι άλλο μπορούν να ανακοινώσουν στη συνέχεια, αλλά προς στιγμήν γνωρίζουμε και για την κυκλοφορία του MetalGarurumon με τον Mat.

Σε άλλα νέα, έχουμε ένα νέο update για το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker’s Memory, το οποίο προσθέτει τον Apocalymon, τον οποίο κερδίσαμε όλοι μας αφού ξεπεράσαμε τις 10.000 αναδημοσιεύσεις σε μια ανάρτηση του twitter.

Πολλά νέα έρχονται για το παιχνίδι «Digimon ReArise», και τα περισσότερα τα φέρνει το περιοδικό V-Jump.
Ξεκινάμε με το key art του παιχνιδιού που παρουσιάζει όλους τους χαρακτήρες με τα Digimon τους, μαζί και με ένα ολοκαίνουριο, τον Erismon. Επιπλέον το παιχνίδι θα έχει ως intro ένα νέο τραγούδι από την Alternative Rock Band «Straightener» και έχει τίτλο «The Future Is Now».
Παρακάτω οι σελίδες του περιοδικού V-Jump.
Το όνομα του Erismon το βρήκαμε από αυτές τις σελίδες και η επίθεσή του θα λέγεται «Lightning Fur». Επίσης βλέπουμε και πάλι τον χρυσό Keramon, τον οποίο είδαμε και στο τρέιλερ.
Προχωράμε στα προφίλ των χαρακτήρων, μαζί και με το ποια θα είναι τα συντροφικά τους Digimon.
Keito Tamada: Ένας ντροπαλός και συνεσταλμένος πρωτοετής πανεπιστημίου, με συντροφικό Digimon τον Elecmon.
Mayu Kohinata: Μια ευγενική και προσεχτική κοπέλα, με συντροφικό Digimon τον Kudamon.
Michi Shinjou: Μία αφελής μαθήτρια 2ας Λυκείου, η οποία ζει σε ένα κάπως «κρυφό» περιβάλλον και έχει ως συντροφικό Digimon τη Salamon.
Takumi Hiragi: Ένας cool μαθητής 3ης Λυκείου, ο οποίος κρίνει και αποφασίζει πολύ προσεχτικά, ενώ έχει ως συντροφικό Digimon τον Dorumon.
Κάποιες πιο λεπτομερείς εικόνες του Erismon, από το key art του, το μοντέλο του στο παιχνίδι και δύο screenshots με αυτόν.
Τα νέα του περιοδικού συνεχίζουν με αυτά του 20th Pendulum και ενός ακόμη νέου Digimon.
Το επίπεδο «Ultimate/Πρωταθλητής» του Rudomon, ονομάζεται RaijiRudomon και δείχνει υπέροχο.
Τέλος, μαθαίνουμε για την τιμή της επερχόμενης φιγούρας του Dorumon/Alphamon της σειράς Digivolving Spirits, όπου θα είναι στα 64.22 ευρώ περίπου (8,500 Yen). Οι προπαραγγελίες της θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο, ενώ θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Νέες πληροφορίες έφτασαν για το νέο Booster Set των Digimon στο TCG «Battle Spirits».
Ο τίτλος του set είναι «Our Digimon Adventure» και τα περισσότερα Digimon που θα περιλαμβάνει θα είναι από το Digimon Adventure 02, επισημαίνοντάς μας πως ένα από αυτά θα είναι και ο πασίγνωστος Paildramon.
Μαθαίνουμε επίσης ότι Digimon που δεν μπόρεσαν να συμπεριληφθούν στα προηγούμενα set θα συμπεριληφθούν σε αυτό, όπως για παράδειγμα κάποια από το Digimon Adventure Tri. Καθώς και για μια νέα λειτουργία μέσα στο παιχνίδι που θα είναι παραπλήσια της «γενετικής μεταμόρφωσης». Το set θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου, λίγο αργότερα δηλαδή από την προβολή της τελευταίας ταινίας Digimon Adventure Tri.
Η σπανιότητα των καρτών του νέου set θα είναι η εξής:
  • Common – 30 κάρτες
  • Rare – 24 κάρτες
  • Master Rare – 8 κάρτες
  • X Rare – 6 κάρτες
  • XX Rare – 1 κάρτα
Ακόμη μαθαίνουμε για την κυκλοφορία ενός starter deck το οποίο θα λέγεται «Battle Spirits Collaboration Starter Digimon Chosen Children» και για συντομία «Το starter deck των Εκλεκτών Παιδιών».
Λόγο της μεγάλης ζήτησης που είχαν οι κάρτες Digimon, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα starter deck το οποίο θα βοηθήσει τους νέους στο παιχνίδι, ενώ ακόμη θα αυξήσει και το ενδιαφέρον για τα boosters.
Το deck θα έχει ως θέμα τον Omnimon, θα περιλαμβάνει και τις 6 Super (Mega) μορφές των υπόλοιπων Digimon των Εκλεκτών Παιδιών, ενώ όλες οι κάρτες θα είναι holo.
Το starter deck θα κυκλοφορήσει και αυτό στις 26 Μαΐου.

Σε άλλα νέα μαθαίνουμε επιτέλους για το ποιο θα είναι το ending της ταινίας Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 6: Our Future/Το Μέλλον Μας.

Το ending λοιπόν της ταινίας θα είναι το «Butter-Fly ~ tri. Version» και θα το τραγουδήσουν… όλοι!
Ναι, καλά ακούσατε, και οι 9 ηθοποιοί που δίνουν τη φωνή τους στα εκλεκτά παιδιά, και οι 9 ηθοποιοί που κάνουν τα Digimon τους, μαζί με τους AiM και Ayumi Miyazaki, αλλά και τον Wada Kouji (θα χρησιμοποιηθεί η φωνή του από το original κομμάτι).
Το CD του κομματιού θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου σε δύο εκδόσεις.

Κλείνουμε τα σημερινά μας νέα με την ανακοίνωση ενός νέου λούτρινου Digimon.
Ονομάζεται «Digimon Tamers Super Big Plushie -Terriermon-» και είναι φυσικά ο Terriermon ύψους 15 εκατοστών. Θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.

Για έγκυρη ενημέρωση και οτιδήποτε σχετικό με τα Digimon, επισκεφθείτε τις σελίδες:
ourowndigitalworld.blogspot.gr
facebook.com/ourowndigitalworld
Comments
Loading...