Δείτε το σπίτι του δημιουργού του One Piece

Ιαπωνική τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε λεπτομέρειες για το σπίτι του Eiichiro Oda.

Ο δημιουργός του One Piece, φημίζεται για τη διοργάνωση κορυφαίων VIP πάρτι στο σπίτι του που μοιάζει με λούνα παρκ. Πριν από λίγες ημέρες, η εκπομπή «Ichiryū Yūmeijin no Sokkin kara Manabu Odoroki no Shoseijutsu! Sokking!» του καναλιού NTV, μας έδωσε μια γεύση από τον χώρο του καλλιτέχνη. Δείτε τι υπάρχει στο πολυτελές σπίτι του Oda, στα παρακάτω στιγμιότυπα:

Τρενάκι στην αυλή του

Παιχνίδι με δαγκάνα

Μπαρ

Η περίφημη τουαλέτα του με τους καρχαρίες

Παρακάτω βλέπετε τον χώρο εργασίας του Oda, μιας και η εκπομπή είχε πρόσβαση και στο γραφείο του:

Προσκεκλημένος της εκπομπής ήταν ο Takuma Naitō, ο ένατος editor του manga One Piece, o οποίος μίλησε για τη ζωή του με τον Oda. Ο Naitō ξεκίνησε να εργάζεται στη σειρά τον Ιανουάριο του 2017. Είπε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην αφήνεις ποτέ το κινητό από τα χέρια σου όταν συνεργάζεσαι με τον Oda. Ο δημιουργός μπορεί να τον πάρει τηλέφωνο αργά το βράδυ, όταν έχει πέσει για ύπνο ή και όταν βρίσκεται σε ραντεβού.

Παρόμοια περιστατικά είχαν αναφέρει και οι προηγούμενοι editors, μιας και ο Oda είναι εργασιομανής και θέλει να βλέπει την ίδια αφοσίωση από τους συνεργάτες του. Συγκεκριμένα ο προηγούμενος editor, ο Naoki Kawashima, είχε πει το 2016 πως του είχαν δώσει κίνητρο τα λόγια του Oda όταν του είχε πει να «πεθάνει για το One Piece».

Η ταλαιπωρία δε φαίνεται να ενοχλεί τον Naitō πάντως, εφόσον αναγνωρίζει ότι συνεργάζεται με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος:

Εγώ είμαι ένας απλός μισθωτός, αλλά ο Oda είναι ο καλύτερος δημιουργός manga στον κόσμο και θα ήταν ανάρμοστο να χαραμίσω τον χρόνο ενός τόσο σημαντικού προσώπου.


Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το One Piece:

Source Anime News Network Manga Mag Japon
Comments
Loading...