Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα του βιντεοπαιχνιδιού One Piece: World Seeker [Updated]

Αποκαλύφθηκε τo βιντεοπαιχνίδι με την κωδική ονομασία «Project Dawn» και είναι το One Piece: World Seeker για το PlayStation 4!

Η Bandai Namco έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα πρώτα στιγμιότυπα στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού. H ομάδα παραγωγής εργάζεται χρόνια πάνω σε αυτό με σκοπό να δημιουργήσουν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι One Piece, το οποίο θα προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους παίχτες όπως δηλώνουν. Στην ανάπτυξη του τίτλου συμμετέχουν η Bandai Namco Entertainment, το στούντιο του anime (Toei Animation), ο εκδοτικός οίκος του manga (Shueisha), καθώς και ο ίδιος ο δημιουργός του One Piece, Eiichiro Oda.

Screenshots

Το παιχνίδι περιγράφεται ως «dramatic free world action adventure game» και θα κυκλοφορήσει το 2018 για το PlayStation 4. Θα επιτρέπει στους παίχτες να εξερευνήσουν ελεύθερα τον τεράστιο κόσμο του One Piece και να ζήσουν τη δική τους περιπέτεια. Προς το παρόν, μόνο ο Luffy έχει επιβεβαιωθεί ως playable χαρακτήρας.

To πρώτο trailer θα κάνει το ντεμπούτο του στο Jump Festa 2018, τη μεγάλη ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη στις σειρές του Shonen Jump, που θα διεξαχθεί από 16 έως 17 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα.


UPDATE: Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και για Xbox One και PC, μαζί με μερικά νέα στιγμιότυπα:

Source Anime News Network
Comments
Loading...