Ο Constantine επιστρέφει με animated σειρά

Μπορεί να μην ανανεώθηκε η live-action σειρά για νέα σεζόν, όμως οι fans δε θα μείνουν χωρίς τον John Constantine. To CW έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη αφίσα για την επερχόμενη animated σειρά.

constantine animated series dc cw

H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο CW Seed, τη διαδικτυακή πλατφόρμα του CW, στις αρχές του 2018. Ο Matt Ryan, ο οποίος ενσάρκωνε τον χαρακτήρα στη σειρά του NBC, θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή του στον John Constantine.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Doug Murphy (Young Justice) και το σενάριο υπογράφει ο J.M. DeMatteis (Justice League Dark). Στην παραγωγή έχουμε τους Greg Berlanti, Butch Lukic και τον David S. Goyer ο οποίος θα τελέσει χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Η live-action σειρά Constantine προβλήθηκε την περίοδο 2014-2015 στο NBC κι έβγαλε μόλις 13 επεισόδια προτού ακυρωθεί. Παρά τις αντιδράσεις των fans δεν ανανεώθηκε για άλλη σεζόν, ωστόσο ο Matt Ryan επέστρεψε ως Constantine στην τέταρτη σεζόν του Arrow. Σύμφωνα με τον επικεφαλή του καναλιού, Mark Pedowitz, δεν πρόκειται να δούμε τον Constanine να επιστρέφει ως live-action σειρά, τουλάχιστον όχι σύντομα.

Πάντως θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε σε animated μορφή για παρηγοριά, πλάι στις υπόλοιπες DC animated σειρές του CW Seed, Freedom Fighters: The Ray και Vixen.

Comments
Loading...