Αποκαλύφθηκε το λογότυπο της σόλο ταινίας του Bumblebee

Τα γυρίσματα της σόλο ταινίας του Bumblebee ολοκληρώθηκαν και αποκαλύφθηκε το λογότυπο και ο επίσημος τίτλος της.

Bumblebee: The Movie, θα είναι ο επίσημος τίτλος της ταινίας που θα πρωταγωνιστεί το αγαπημένο Transformer. Στο πάρτι για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων αποκαλύφθηκε το λογότυπο και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Το λογότυπο σίγουρα θυμίζει την αισθητική της δεκαετίας του 80, στην οποία θα διαδραματίζονται και τα γεγονότα της ταινίας. Στην ταινία, αναμένεται να δούμε τον Bumblebee στην κλασική του μορφή, ως Volkswagen Beetle.

Για την πλοκή γνωρίζουμε προς το παρόν ότι θα είναι origin ιστορία και θα λαμβάνει χώρα στην Καλιφόρνια, όπου ο Bumblebee θα γίνει φίλος με μια έφηβη, την οποία θα υποδύεται η Hailee Steinfeld.

Κατά τη διάρκεια του έτους 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια χωματερή σε μια μικρή πόλη της Καλιφόρνιας. Η Charlie (Hailee Steinfeld), λίγο πριν κλείσει τα 18 και προσπαθώντας να βρει τη θέση της στον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee, σημαδεμένο από μάχες και σπασμένο. Όταν η Charlie τον επιδιορθώνει, γρήγορα ανακαλύπτει πως δεν είναι ένα συνηθισμένο, κίτρινο «σκαθάρι» Volkswagen. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Travis Knight (Kubo and the Two Strings) και πρωταγωνιστούν οι Pamela Adlon, Kenneth Choi, Stephen Schneider, Hailee Steinfeld, John Cena, Rachel Crow, John Ortiz και Peter Cullen.

Το Bumblebee: The Movie αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Source TFW 2005
Comments
Loading...