Έρχεται ο πρώτος villain του Black Clover

Ο voice actor του Byakuya (Bleach) δίνει τη φωνή του στον πρώτο villain του Black Clover.

Ο Heath Grice, ο ανελέητος μάγος των White Night Eye έκανε το ντεμπούτο του στο τέλος του 8ου επεισοδίου της σειράς και θα έρθει αντιμέτωπος με τον Asta και την παρέα του στο επόμενο.

Τη φωνή του στον χαρακτήρα δίνει ο Ryotaro Okiayu, γνωστός κυρίως από τους ρόλους των Byakuya Kuchiki (Bleach), Scar (Fullmetal Alchemist), Hisashi Mitsui (Slam Dunk) και Toriko, πρωταγωνιστή της ομώνυμης σειράς.

Σύνοψη

Ο Asta έχει ως όνειρο να γίνει ο σπουδαιότερος μάγος, το μόνο του πρόβλημα είναι ότι σε αντίθεση με τον υπερταλαντούχο φίλο του, τον Yuno, δεν έχει καθόλου μαγικές δυνάμεις. Οι προοπτικές του δε μοιάζουν ιδιαίτερα καλές μέχρι τη στιγμή που αποκτά ένα γριμόριο με ένα πεντάφυλλο τριφύλλι. 

Τι μυστικές δυνάμεις κρύβει αυτό το γριμόριο; Μπορεί κάποιος σαν αυτόν να διακριθεί στους μαγικούς κύκλους; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο νεαρός Asta αποκλείεται να τo βάλει κάτω.

Το Black Clover είναι δημιουργία του Yuki Tabata. Έκανε το ντεμπούτο του το 2015 στο Weekly Shonen Jump και είναι πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα manga του περιοδικού. Έχει αποκτήσει ένα OVA και τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους ξεκίνησε η τηλεοπτική anime σειρά, παραγωγής του στούντιο Pierrot (γνωστό από τα Naruto, Bleach, Tokyo Ghoul, Beelzebub κλπ). Το manga αριθμεί πάνω από 130 chapters μέχρι στιγμής.

Η σειρά θα έχει 51 επεισόδια.

Source Anime News Network
Comments
Loading...