Το Black Clover θα αποκτήσει Card Battle Arcade Game

Η Bandai Namco Entertainment αποκάλυψε ότι αναπτύσσει ένα Card Battle Arcade Game βασισμένο στο manga του Yuuki Tabata, Black Clover, με τίτλο Black Clover Grimoire Battle. Το παιχνίδι θα κάνει το ντεμπούτο του στα arcades της Ιαπωνίας στις 2 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Στο παιχνίδι, οι παίχτες χρησιμοποιούν τις κάρτες για να καλέσουν ξόρκια και χαρακτήρες. Μπορούν να δημιουργήσουν ομάδες μέχρι πέντε χαρακτήρων και να τους τοποθετήσουν σε θέσεις επίθεσης, άμυνας ή υποστήριξης. Στόχος είναι να μηδενίσεις τους πόντους ζωής του αντιπάλου, προστατεύοντας τους δικούς σου με τους χαρακτήρες σου. Ο πρώτος που θα χάσει τους πόντους ζωής του χάνει το παιχνίδι.

Οι παίχτες χρησιμοποιούν ένα avatar ενός original χαρακτήρα και ένα ειδικό γριμόριο, γνωστό ως «Sprout Grimoire». Αυτό τους επιτρέπει να αποκτήσουν όλα τα μαγικά χαρακτηριστικά, καθώς και να χρησιμοποιήσουν τη μαγεία που χρησιμοποιούν οι χαρακτήρες της σειράς.

Φωτογραφικό υλικό από την ιαπωνική ιστοσελίδα Famitsu:

Το Black Clover έκανε το ντεμπούτο του το 2015 στο Weekly Shonen Jump και είναι πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα manga του περιοδικού. Έχει αποκτήσει ένα OVA και αυτόν τον μήνα ξεκίνησε η τηλεοπτική anime σειρά, παραγωγής του στούντιο Pierrot (γνωστό από τα Naruto, Bleach, Tokyo Ghoul, Beelzebub).

[HT] Anime News Network

Comments
Loading...