Το Official Guidebook του Berserk θα κυκλοφορήσει στα αγγλικά

Ο εκδοτικός οίκος Dark Horse ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Official Guidebook του Berserk στην αγγλική γλώσσα. Στην Ιαπωνία είχε κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου του 2016.

Το Official Guidebook θα περιλαμβάνει 200 σελίδες με πληροφορίες για τους χαρακτήρες, τα πλάσματα, τα μέρη και τις ιστορίες των πρώτων 38 τόμων του Berserk manga. Φυσικά μαζί με πλούσια ακυκλοφόρητα σχέδια και σημειώσεις του δημιουργού, Kentaro Miura. Σίγουρα must αγορά για τους fans του απέραντου και σκοτεινού σύμπαντος του Berserk, που θέλουν να γνωρίζουν όσα περισσότερα γίνεται γύρω από την επική περιπέτεια του Guts.

Το εξώφυλλο της αγγλικής έκδοσης του Official Guidebook του Berserk:

berserk official guidebook cover

Το Berserk είναι δημιούργημα του Kentaro Miura κι είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και μακροβιότερα seinen manga. Έκανε το ντεμπούτο του το 1989 και η ιστορία του συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Έχει αποκτήσει τρεις κινηματογραφικές ταινίες και τρεις τηλεοπτικές σειρές anime μέχρι τώρα.

Αν και παραμένει εξίσου δημοφιλές και με φανατικό κοινό παγκοσμίως, το μεγαλύτερο παράπονο των fans είναι τα μεγάλα hiatus (παύσεις για ένα καθορισμένο ή ακαθόριστο χρονικό διάστημα) του manga, που έχουν ως αποτέλεσμα την αργή εξέλιξη της ιστορίας.

To Official Guidebook του Berserk αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου του 2018, στην τιμή των 14.99 δολαρίων.


Σε άλλα νέα, ο 39ος τόμος του manga κυκλοφόρησε στις 23 Ιουνίου του τρέχοντος έτους στην Ιαπωνία, ενώ ο 38ος κυκλοφόρησε στις 18 Ιουλίου στην αγγλική γλώσσα από την Dark Horse.

[HT] Crunchyroll

Comments
Loading...