Το νέο «παιχνιδάκι» του Batman στην ταινία Justice League

Η προώθηση της ταινίας Justice League συνεχίζεται και αυτήν τη φορά έχουμε δύο νέα βίντεο από τη Mercedes-Benz που μας δείχνουν τα τουλάχιστον εντυπωσιακά οχήματα του Batman και της Wonder Woman.

Ο σκηνοθέτης της Justice League, Zack Snyder, είδε τη Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι και αποφάσισε να την προσθέσει στην ταινία. Μιας και το συγκεκριμένο μοντέλο δεν κυκλοφορεί στην αγορά, κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την ταινία κι έπρεπε να το κάνουν 10% μεγαλύτερο για να χωράει τον δίμετρο Ben Affleck.

H Gal Gadot από την άλλη, θα οδηγάει ένα λιγότερο φανταχτερό αλλά εξίσου κλασάτο αυτοκίνητο, τη Mercedes-Benz E-Class Cabriolet.

Δείτε τα διαφημιστικά που περιλαμβάνουν και λίγο νέο υλικό από την ταινία:

Η Mercedes-Benz μας έδωσε και μια γεύση από τα ψηφιακά κόμικς Justice League, που θα κυκλοφορήσουν στο Instagram της στις 20 Οκτωβρίου:

Justice League car

justice league mercedes car

Και μια υπενθύμιση για το νέο trailer της Κυριακής από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter της ταινίας:


Στην Justice League θα δούμε τους εμβληματικούς υπερήρωες της DC Comics να ενώνονται όλοι μαζί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη για να δώσουν τη μεγαλύτερη μάχη τους μέχρι τώρα.

Η επίσημη περιγραφή της ταινίας:

Οπλισμένος από την επανάκτηση της πίστης του για την ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την πράξη ανιδιοτέλειας του Superman, ο Bruce Wayne με τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, της Diana Prince, καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν μεγαλύτερο εχθρό.

Ο Batman κι η Wonder Woman πρέπει να δουλέψουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα από Metahumans (υπεράνθρωπους) που θα αντισταθεί στη νέα απειλή. Αλλά παρά το γεγονός ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και Flash, ίσως να είναι ήδη αργά για να σώσουν τον πλανήτη από μια καταστροφή κοσμογονικών διαστάσεων.

Η αναμονή φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, καθώς η Λεγεώνα των Υπερηρώων θα ενώσει τις δυνάμεις της στις 16 Νοεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Comments
Loading...