Έρχεται αύριο το trailer του Avengers: Infinity War! Δείτε το teaser με την ανακοίνωση

Η Marvel ανακοίνωσε επίσημα ότι αύριο θα έχουμε το πολυαναμενόμενο trailer του Avengers: Infinity War!

Την ανακοίνωση συνόδευε το παρακάτω teaser trailer:

Το συγκεκριμένο δεν περιέχει υλικό από την επερχόμενη ταινία αλλά σκηνές από τις προηγούμενες που τρέλαναν τους fans όταν πρωτοείδαν τα trailers. Όλα οδηγούσαν σε αυτήν τη στιγμή, όπως λέει και το teaser.

Επιπλέον, ο Tom Holland (Spider-Man) αποκάλυψε το πρώτο teaser poster της ταινίας, το οποίο κυκλοφόρησε αργότερα επίσημα και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Σύνοψη του Infinity War

Καθώς οι Avengers (Εκδικητές) και οι σύμμαχοί τους, εξακολουθούν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι μεμονωμένοι ήρωες ή οι ένοπλες δυνάμεις ενός κράτους, ένας νέος κίνδυνος ξεπροβάλλει από τις σκιές του σύμπαντος: o Thanos.
O στόχος του είναι να συγκεντρώσει και τις έξι Infinity Stones, αντικείμενα αδιανόητης εξουσίας, και να τις χρησιμοποιήσει για να εξουσιάσει ολόκληρη την πραγματικότητα.
Όλες οι μάχες που έδωσαν οι Avengers οδηγούσαν σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

H πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel, Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαΐου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

Εδώ θα βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό με τις ημερομηνίες πρεμιέρας όλων των επερχόμενων ταινιών του MCU.

Comments
Loading...