Αυτή είναι η νέα στολή του Spider-Man στο MCU;

Πιθανότατα αποκαλύφθηκε η νέα στολή που θα δούμε να φοράει ο Spider-Man στο sequel του Homecoming, από concept art της Disney.

H Disney αποκάλυψε μία νέα στολή του Spider-Man που θα κάνει το ντεμπούτο της στο event «Summer of Super Heroes» της Disneyland του Παρισιού. Δείτε παρακάτω το concept art:

Πρόκειται για μία διαφοροποιημένη εκδοχή της στολής που είδαμε στο Civil War και στο Spider-Man: Homecoming, η οποία είναι πιο πιστή στην κόμικ εκδοχή, με μεγαλύτερο λογότυπο, πιο παραδοσιακούς ιστούς, διαφορετική τοποθέτηση των μαύρων γραμμών και με μικρότερα web shooters. Εφόσον τα γυρίσματα του sequel πρόκειται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούνιο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτή η στολή που θα δούμε στην ταινία. Όπως και να έχει, αναμένουμε επίσημη επιβεβαίωση.

Επιπλέον, η ίδια στολή, όμως με μεγαλύτερα web shooters, παρουσιάστηκε και σε άλλη μία αφίσα της Disneyland, για τα μελλοντικά θεματικά πάρκα και events με τους ήρωες της Marvel. Όπως μπορείτε να δείτε, όλοι οι υπόλοιποι ήρωες εμφανίζονται με τις στολές τους από τις ταινίες.

Το event «Summer of Super Heroes» θα λάβει χώρα από τις 10 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 στην Disneyland του Παρισιού. Σε αυτό μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να αντιμετωπίσουν κακοποιούς μαζί με τους αγαπημένους ήρωες της Marvel και άλλα πολλά.


Το sequel του Spider-Man: Homecoming αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουλίου του 2019, ωστόσο, φέτος θα δούμε τον ήρωα στο πολυαναμενόμενο Avengers: Infinity War, που κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου.

Comments
Loading...