Αυτή είναι μία από τις ακριβότερες κάρτες Yu-Gi-Oh! στον κόσμο

Στην Ιαπωνία υπάρχει μία κάρτα Blue-Eyes Ultimate Dragon, η οποία εκτός από μοναδική είναι και πανάκριβη.

Στην Akihabara θα βρείτε πολλά εξειδικευμένα καταστήματα, όπως και ένα που ειδικεύεται στις σπάνιες και ακριβές κάρτες. Πρόκειται για το Card Shop Spiral, το οποίο αποκάλυψε την ακριβότερη κάρτα του.

Η κάρτα Blue-Eyes Ultimate Dragon που βλέπετε παρακάτω, είναι μοναδική στο είδος της. Δόθηκε ως βραβείο στον νικητή του Ασιατικού Τουρνουά μέσα σε μία ειδική προστατευτική θήκη, μαζί με ένα αυτόγραφο του δημιουργού του Yu-Gi-Oh!, Kazuki Takahashi.

Η τιμή πώλησης που είχε ορίσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της ήταν 99,9 δισεκατομμύρια γιεν (περίπου 730 εκατομμύρια ευρώ), κάνοντάς την την ακριβότερη κάρτα Yu-Gi-Oh! στον κόσμο. «Παραδόξως» δε βρέθηκε αγοραστής και τώρα πωλείται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 45 εκατομμυρίων γιεν (περίπου 330 χιλιάδες ευρώ) στο Card Shop Spiral.


Μετά τη μείωση της τιμής του Blue-Eyes Ultimate Dragon, την πρωτιά της ακριβότερης κάρτας Yu-Gi-Oh! φαίνεται να διατηρεί ο εξίσου σπάνιος, Tournament Black Luster Soldier.

Η συγκεκριμένη κάρτα είχε δοθεί στον νικητή του πρώτου τουρνουά που διεξήχθη το 1999 στην Ιαπωνία. Είναι και αυτή μοναδική στο είδος της και επιπλέον είναι τυπωμένη σε ανοξείδωτο ατσάλι αντί για χαρτί. Η τιμή της ανέρχεται στα 998 εκατομμύρια γιεν (περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ). Οι ενδιαφερόμενοι θα τη βρείτε στο cardcollectors.jp.

Source Anime News Network @saku06s Kotaku
Comments
Loading...