Πάνω από 30 playable χαρακτήρες στο Attack on Titan 2

Αν βαριέστε να παίζετε μόνο με έναν χαρακτήρα, το Attack on Titan 2 μάλλον θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Όπως αποκάλυψε το ιαπωνικό περιοδικό Famitsu, το νέο παιχνίδι θα έχει πάνω από 30 playable χαρακτήρες. Μεταξύ αυτών οι νέοι Mike Zacharias, Nanaba και Gelgar.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε τις σιλουέτες των playable χαρακτήρων, αλλά διακρίνονται μόνοι οι πρωταγωνιστές προς το παρόν, Eren, Mikasa και Armin.

Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες δε θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή στο Story Mode, μιας και ακολουθεί τα γεγονότα της δεύτερης σεζόν του anime. Ωστόσο, θα μπορείς να δυναμώσεις τον δεσμό σου με τους χαρακτήρες και να μάθεις περισσότερα για αυτούς σε Side Stories.

Εκτός από την ιστορία της δεύτερης σεζόν, θα υπάρχει και original περιεχόμενο από τον δημιουργό του Attack on Titan, Hajime Isayama. Επίσης το παιχνίδι θα παρέχει και online co-op mode.

Παρακάτω έχουμε νέο φωτογραφικό υλικό από το περιοδικό Famitsu:

Περισσότερα θα βρείτε εδώ.

To παιχνίδι Attack on Titan 2 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam στις αρχές του 2018, όπως αποκάλυψε η KOEI Tecmo στο Tokyo Game Show 2017. Θα υπάρξει και PlayStation Vita έκδοση αλλά δυστυχώς αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν στις 24 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια ενός special livestream.

Comments
Loading...