Ο Asher Angel θα ενσαρκώσει τον Billy Batson στο Shazam!

Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Billy Batson, τον πρωταγωνιστή της επερχόμενης ταινίας του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, Shazam!

Τον Asher Angel θα δούμε σύμφωνα με το Variety, ως Billy Batson στο πλευρό του Zachary Levi που θα ενσαρκώσει τον Shazam! Ο νεαρός ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά Andi Mack του Disney Channel.

Ο σκηνοθέτης David F. Sandberg, ανακοίνωσε και επίσημα τη συμμετοχή του ηθοποιού, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram του, με τον Zachary Levi (Shazam) να κρατάει τη φωτογραφία του -alter ego του- Asher Angel (Billy Batson):

I was hoping to break the news about @asherdovangel last week with this photo but had to wait a bit 🙂

A post shared by David F. Sandberg (@ponysmasher) on

Και το σχόλιο του Asher Angel:

Blessed and beyond excited to share #Shazam

A post shared by Asher Dov Angel (@asherdovangel) on

Στο cast της ταινίας έχει ενταχθεί και η Grace Fulton, η οποία θα υποδύεται μια φίλη του Batson. Ενώ ο Mark Strong βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον villain Doctor Sivana, αλλά δεν είναι επίσημο ακόμα.


Tην ταινία θα σκηνοθετήσει ο David F. Sandberg (Annabelle: Creation), σε σενάριο των Henry Gayden και Darren Lemke. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.

To Shazam! θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου του 2019 στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Source Variety
Comments
Loading...