Αρθρογραφήστε στο NeoGeek Network

Το NeoGeek Network ξεκίνησε με σκοπό να γίνει ένα δίκτυο πληροφοριών από fans για fans. Συνεπώς μπορεί να γίνει συντάκτης όποιος θέλει στη σελίδα αρκεί το άρθρο, review, είδηση ή αφιέρωμα που θα μας στείλει να αφορά τη θεματολογία μας (Superhero ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, anime/manga, comics και οτιδήποτε έχει σχέση με την geek και ποπ κουλτούρα γενικότερα), με βασική προϋπόθεση ότι θα πρέπει να εγκρίνουμε πρώτα το κείμενό του.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να γίνει guest συντάκτης ή και να ενταχθεί μόνιμα στην ομάδα αν το θέλει. Και στις δύο περιπτώσεις, αν έχετε κάποια δική σας ιστοσελίδα, blog, σελίδα σε κοινωνικό δίκτυο ή κανάλι στο YouTube κλπ. σας επιτρέπουμε να τα διαφημίζετε στο τέλος του κειμένου σας μαζί με τα links, όπως και στην περιγραφή του προφίλ σας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε οι ενδιαφερόμενοι:

  • Το κείμενο που θα μας στείλετε θα πρέπει να είναι από 200 έως 1000 λέξεις. Δεν πειράζει αν είναι λίγες παραπάνω εάν πρόκειται για review ή αφιέρωμα.
  • Θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι σχετικό με τη θεματολογία της σελίδας.
  • Κείμενα με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο δε θα γίνονται δεκτά.
  • Σε περίπτωση που το εγκρίνουμε ίσως χρειαστεί να προβούμε σε κάποιες αλλαγές. Όχι για να αλλάξουμε ή να αντικαταστήσουμε το κείμενο, απλά για διόρθωση ορθογραφικών αν υπάρχουν ή για αφαίρεση επαναλαμβανόμενων λέξεων ώστε να γίνει πιο ευανάγνωστο.
  • Μην ξεχάσετε να αναφέρετε εάν ενδιαφέρεστε για guest συντάκτης (για ένα κείμενο ή παραπάνω χωρίς καμία δέσμευση) ή αν θέλετε να ενταχθείτε μόνιμα στο δυναμικό της ομάδας.
  • Δυστυχώς οι θέσεις δεν είναι μισθωτές, μιας και όλη η δουλειά γίνεται στον ελεύθερο χρόνο μας προς το παρόν, αλλά σίγουρα αν μας δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον θα φροντίσουμε να παρέχουμε κάποια προνόμια στα μέλη της ομάδας.
  • Απαραίτητα πρέπει να υπάρχει ένα όνομα και e-mail για να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην περίπτωση που εγκρίνουμε το κείμενο. Θα προσπαθήσουμε να απαντάμε και σε όσους δεν εγκρίνονται, τονίζοντας τα σημεία που πρέπει να προσέξουν αν θέλουν να ξαναστείλουν.
  • Όσοι θέλετε να διαφημίσετε τη δική σας ιστοσελίδα, blog, σελίδα σε κοινωνικό δίκτυο ή κανάλι στο YouTube κλπ. στο τέλος του κειμένου σας, πρέπει να μας στείλετε το link και μια μικρή περιγραφή. Τονίζουμε πως αν το link σας περιέχει ακατάλληλο ή πορνογραφικό περιεχόμενο δε θα εγκριθεί.
  • Όλα τα παραπάνω στείλτε τα στο [email protected] σε ένα αρχείο text ή word με τον τίτλο Editor.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και περιμένουμε με ανυπομονησία τα άρθρά σας.

Με εκτίμηση, NeoGeek Team.