Αποκαλύφθηκε η Rukia της live-action ταινίας Bleach

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες της Rukia, από τη live-action ταινία Bleach και η ημερομηνία πρεμιέρας.

Tο Bleach, πρόκειται να αποκτήσει live-action ταινία φέτος, σε παραγωγή της Warner Bros. Japan. Η ταινία θα επικεντρωθεί στο Substitute Shinigami Arc, το πρώτο arc του manga/anime και θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουλίου του 2018 στην Ιαπωνία.

Τη Rukia Kuchiki θα ενσαρκώνει η Hana Sugisaki (Blade of the Immortal) και το νέο τεύχος του Shonen Jump, μας δίνει μια πρώτη γεύση από την ηθοποιό με τη στολή της στα γυρίσματα: 

Η εμφάνιση της ηθοποιού είναι πιστή στην εμφάνιση της ηρωίδας, εκτός από το χτένισμα που φαίνεται πως θα είναι διαφορετικό στην ταινία. 

Τον πρωταγωνιστή, Ichigo Kurosaki, υποδύεται ο Sota Fukushi (As the Gods Will, Strobe Edge, My Lover’s Secret, Koinaka).

Την ταινία σκηνοθετεί ο Shinsuke Sato, γνωστός από τα Gantz, Gantz II: Perfect Answer, Oblivion Island, I Am a Hero και Death Note: Light Up the New World.

Trailer


Το Bleach αποτελεί δημιουργία του Tite Kubo. Το manga ξεκίνησε να εκδίδεται το 2001 στο περιοδικό Weekly Shonen Jump και ολοκληρώθηκε το 2016, κυκλοφορώντας συνολικά 74 τόμους. Απέκτησε επίσης μία anime σειρά 366 επεισοδίων, καθώς και πολλές anime ταινίες, OVA και novels.


Αυτό το διάστημα κυκλοφορεί σε συνέχειες το νέο novel, Bleach: Can’t Fear Your Own World, στην Ιαπωνία, του οποίου συγγραφέας είναι ο Ryohgo Narita (Baccano, Durarara). Το συγκεκριμένο novel αποτελεί canon συνέχεια του manga και θα δώσει απαντήσεις σε αρκετά από τα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα.

Η ιστορία του επικεντρώνεται στον Hisagi Shuhei, ο οποίος πρέπει να ξεκινήσει έναν νέο αγώνα αφού το μυστήριο που άφησε πίσω του ο Kaname Tοsen έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Στην ιστορία αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις τέσσερις οικογένειες ευγενών, τον Soul King, τους Arrancar, τους Fullbringers και άλλους. 

Επίσης, τον Δεκέμβριο του 2016 είχε κυκλοφορήσει το novel, WE DO knot ALWAYS LOVE YOU, που επικεντρωνόταν στη Rukia, τον Renji και τον γάμο τους.
Comments
Loading...