Το Black Clover συνεχίζεται με νέα επεισόδια τον Οκτώβριο (Trailer)

Το anime Black Clover ανανεώθηκε επίσημα για περισσότερα επεισόδια, τον Οκτώβριο ξεκινάει απευθείας το επόμενο arc.

To Crunchyroll ανακοίνωσε με ένα trailer ότι το anime δε θα τελειώσει τελικά στα 51 επεισόδια, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά. Τον Οκτώβριο περνάει στο επόμενο arc χωρίς καμία παύση, που σημαίνει ότι η σειρά γίνεται long running και θα συνεχιστεί για πολλά ακόμα επεισόδια.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Trailer

Στο πρώτο επίσημο poster βλέπουμε τον Asta με μια νέα μορφή (Black Form) που θα κάνει το ντεμπούτο της στο επόμενο arc:

Poster


Σύνοψη

Ο Asta έχει ως όνειρο να γίνει ο σπουδαιότερος μάγος, το μόνο του πρόβλημα είναι ότι σε αντίθεση με τον υπερταλαντούχο φίλο του, τον Yuno, δεν έχει καθόλου μαγικές δυνάμεις. Οι προοπτικές του δε μοιάζουν ιδιαίτερα καλές μέχρι τη στιγμή που αποκτά ένα γριμόριο με ένα πεντάφυλλο τριφύλλι. 

Τι μυστικές δυνάμεις κρύβει αυτό το γριμόριο; Μπορεί κάποιος σαν αυτόν να διακριθεί στους μαγικούς κύκλους; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο νεαρός Asta αποκλείεται να τo βάλει κάτω.

Το Black Clover αποτελεί δημιουργία του Yuki Tabata. Έκανε το ντεμπούτο του το 2015 στο Weekly Shonen Jump και είναι πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα manga του περιοδικού. To 2017 απέκτησε ένα OVA και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησε η τηλεοπτική anime σειρά, παραγωγής του στούντιο Pierrot (γνωστό από τα Naruto, Bleach, Tokyo Ghoul κλπ). Το manga αριθμεί πάνω από 150 chapters μέχρι στιγμής.

Comments
Loading...