Ανακοινώθηκε sequel ταινία για το Saga of Tanya the Evil

Το anime Saga of Tanya the Evil (Youjo Senki) που βασίζεται στο ομώνυμο novel των Carlo Zen και Shinobu Shinotsuki, πρόκειται να αποκτήσει anime ταινία που θα εξυπηρετεί ως sequel της σειράς.

Την ανακοίνωση συνόδευε το παρακάτω teaser trailer και το ακόλουθο poster:

Ο Yutaka Uemura, σκηνοθέτης της σειράς, θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει την ταινία. Θα περιέχει μια ολοκαίνουρια ιστορία, που θα τοποθετείται χρονικά μετά τα γεγονότα της σειράς. Η ημερομηνία πρεμιέρας θα αποκαλυφθεί στο προσεχές μέλλον.

Ο Uemura είπε πως δεν ήταν στα σχέδιά τους η ταινία μετά τη σειρά, αλλά τελικά το στούντιο έδωσε το πράσινο φως χάρη στη στήριξη των fans. Επίσης είπε πως η ταινία θα έχει επιρροές από το Dunkirk (Δουνκέρκη) του Christopher Nolan.


Η anime σειρά Saga of Tanya the Evil (Youjo Senki) έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2017 και έβγαλε συνολικά 12 επεισόδια. Βασίζεται στο ομώνυμο novel των Carlo Zen και Shinobu Shinotsuki, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2013. Το 2016 απέκτησε και manga προσαρμογή στο περιοδικό Monthly Comp Ace.

Σύνοψη

Σε έναν κόσμο όπου δε σταματούν οι πόλεμοι μεταξύ κρατών για την απόλυτη κυριαρχία, η Tanya Degurechaff, ένα δεκάχρονο κορίτσι, θεωρείται από τους πιο καταξιωμένους στρατηγούς. Έχει αποκτήσει το ψευδώνυμο «Διάβολος του Ρήνου», καθώς είναι ανελέητη και σατανική στη μάχη, κατατροπώνοντας με ευκολία τους αντιπάλους. Ποια είναι όμως στην πραγματικότητα η Tanya και ποιοι είναι οι στόχοι της;

Source Anime News Network
Comments
Loading...