Ανακοινώθηκε νέα anime σειρά Tiger & Bunny

Το αγαπημένο δίδυμο υπερηρώων επιστρέφει!

Με τους υπερήρωες να μεσουρανούν εντός και εκτός των anime (χάρη στα My Hero Academia, One Punch Man), θα έλεγε κανείς πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να επιστρέψει το Tiger & Bunny και πλέον είναι επίσημο: Σχεδόν εφτά χρόνια μετά την πρώτη σειρά, το anime επιστρέφει με νέο sequel!

Δεν αποκαλύφθηκαν άλλες λεπτομέρειες πέρα από την ανακοίνωση του νέου anime. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες στο προσεχές μέλλον, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της σειράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά διατηρεί ακόμη τεράστια δημοτικότητα στην Ιαπωνία, παρά το ότι δεν κυκλοφόρησε sequel τόσα χρόνια. Οι χαρακτήρες και το anime βρίσκονται πάντα στην πρώτη θέση των δημοσκοπήσεων μέχρι και σήμερα. Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων:


Σύνοψη

H πόλη Stern Bild αποτελεί κατοικία για μεγάλο πληθυσμό διάφορων φυλών και προελεύσεων. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι «NEXT» που έχουν ειδικές δυνάμεις κι έχουν αναλάβει τον ρόλο υπερηρώων, διασφαλίζοντας την ειρήνη στην πόλη.

Αυτοί οι υπερήρωες διαθέτουν χορηγούς και φορούν τα λογότυπά τους. Καθώς εμποδίζουν καταστροφές και σώζουν ανθρώπινες ζωές βελτιώνουν την εικόνα των εταιρειών που αντιπροσωπεύουν. Επιπλέον κερδίζουν «Hero Points» που καθορίζουν τη θέση τους στο δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα «Hero TV Live». Ο ήρωας με τους περισσότερους πόντους κερδίζει τον τίτλο του Βασιλιά των Ηρώων.

Ένας από αυτούς τους ήρωες είναι και ο Wild Tiger (Kaburagi T. Kotetsu), ένας οξύθυμος βετεράνος με ισχυρό αίσθημα δικαιοσύνης. Ο Kotetsu αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν αρχάριο, τον Barnaby Brooks Jr. o oποίος έχει τελείως διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει να είσαι υπερήρωας.

H τηλεοπτική anime σειρά Tiger & Bunny έκανε πρεμιέρα το 2011 και αποτελείται συνολικά από 25 επεισόδια. Ακολούθησαν οι anime ταινίες Tiger & Bunny: The Beginning το 2012 και Tiger & Bunny: The Rising το 2014. Η πρώτη αποτελεί ανακεφαλαίωση των αρχικών επεισοδίων της σειράς, ενώ η δεύτερη είναι sequel.

Source Anime News Network
Comments
Loading...