Ανακοινώθηκε sequel ταινία για το Kabaneri of the Iron Fortress

Το Kabaneri of the Iron Fortress επιστρέφει με νέα anime ταινία και κυκλοφόρησε το πρώτο trailer, καθώς και το trailer του βιντεοπαιχνιδιού που θα βασίζεται στη σειρά.

Η ταινία θα τιτλοφορείται Kabaneri of the Iron Fortress: Unato Decisive Battle (Koutetsujou No Kabaneri: Unato Kessen) και βρίσκεται ήδη σε στάδιο παραγωγής. Η ιστορία της θα τοποθετείται μισό χρόνο μετά από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη σειρά. Η ημερομηνία πρεμιέρας θα αποκαλυφθεί στο προσεχές μέλλον.

Δείτε παρακάτω το πρώτο trailer με την ανακοίνωση:

Trailer

Κυκλοφόρησε επίσης το trailer του βιντεοπαιχνιδιού Kabaneri of the Iron Fortress -Revolt- Beginning Tracks, το οποίο επιμελήθηκε το στούντιο του anime (Wit Studio).

Trailer

Τον τίτλο αναπτύσσει η DMM Games και θα κυκλοφορήσει για PC και smartphones. Θα είναι turn-based RPG και θα τοποθετείται χρονικά μετά το τέλος του anime. Θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες που έχει επιμεληθεί το στούντιο της σειράς (Wit Studio), αλλά και πολλούς γνώριμους όπως τους Ikoma και Mumei. Στο σενάριο βρίσκεται ο Junpei Kasaoka, συγγραφέας του novel Kabaneri of the Iron Fortress: Daybreak (Koutetsujou No Kabaneri: Akatsuki).


Η anime σειρά Kabaneri of the Iron Fortress έκανε πρεμιέρα το 2016 και αποτελείτο από 12 επεισόδια. Το project ανέλαβε ο σκηνοθέτης Tetsuro Araki, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του Attack on Titan στο Wit Studio. Το σενάριο επιμελήθηκε ο δημιουργός του Code Geass, Ichiro Okouchi, ενώ τον σχεδιασμό των χαρακτήρων ο Haruhiko Mikimoto (Macross 7, Gunbuster) και τη μουσική ο Hiroyuki Sawano (Attack on Titan, Aldnoah.Zero).

Σύνοψη

Η ιστορία λαμβάνει χώρα στο νησί Hinomoto όπου οι κάτοικοί του κρύβονται σε καταφύγια για να προστατευθούν από πλάσματα που φέρουν σε ζόμπι με ατσάλινες καρδιές, τα λεγόμενα Kabane. Μόνο ειδικοί πολεμιστές με τη βοήθεια ατμομηχανών, ονόματι Hayajiro, μπορούν να τα αντιμετωπίσουν. Μία μέρα τα τέρατα βρίσκουν τρόπο να εισβάλλουν στο άλλοτε ειρηνικό καταφύγιο κι η ζωή του Ikoma αλλάζει για πάντα.

Source ANN
Comments
Loading...