Η Amazon θέλει να μετατρέψει σε σειρά το Lord Of The Rings

Ίσως το ταξίδι μας στη Μέση Γη να μην έχει τελειώσει, καθώς γίνονται συζητήσεις για να μεταφερθεί το έπος του J.R.R. Tolkien σε τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety, η Warner Bros. Television και το ίδρυμα Tolkien, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τα Amazon Studios, για να αναπτύξουν σειρά The Lord Of The Rings. Ακούγεται επίσης πως αναμειγνύεται ο πρόεδρος της Amazon, Jeff Bezos (γνωστός λάτρης ιστοριών φαντασίας κι επιστημονικής φαντασίας), προσωπικά στις συζητήσεις, κάτι πολύ σπάνιο για εκείνον.

Η Amazon φαίνεται να είναι η επικρατέστερη για να μεταφέρει τα κλασικά μυθιστορήματα σε σειρά, ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ πρώιμα στάδια και δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία. Αναμένουμε περισσότερα νέα για να δούμε τι θα γίνει τελικά.

Οι περισσότεροι fans των, ομολογουμένως, εξαιρετικών ταινιών του Peter Jackson, δεν είναι και πολύ ενθουσιασμένοι με την είδηση μέχρι τώρα. Εσείς τι άποψη έχετε για αυτό; Θα θέλατε να δείτε μια τηλεοπτική σειρά Lord Of The Rings στα πρότυπα του Game of Thrones ή διαφωνείτε με την ιδέα;

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...