Ακούστε το νέο κομμάτι του Kendrick Lamar για το Black Panther

Το πρώτο single του Kendrick Lamar για το soundtrack της ταινίας Black Panther είναι εδώ.

Ο Kendrick Lamar είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό στο βίντεο κλιπ «LOVE» ότι δουλεύει στο soundtrack της ταινίας Black Panther και τώρα μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το πρώτο single με τίτλο «All The Stars». 

Στην παραγωγή συμμετέχει και ο Anthony «Top Dawg» Tiffith, ενώ στο κομμάτι ακούμε και την R&B τραγουδίστρια SZA μαζί με τον Lamar.

To ολοκληρωμένο soundtrack θα τιτλοφορείται Black Panther: The Album και θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου.


Την ταινία σκηνοθετεί ο Ryan Coogler (Creed) και πρωταγωνιστεί ο Chadwick Boseman ως T’Challa a.k.a Black Panther. To cast συμπληρώνουν οι Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Danai Gurira, Forest Whitaker, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett και Andy Serkis.

Σύνοψη

O T’Challa, ύστερα από τον θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda, επιστρέφει στο απομονωμένο και τεχνολογικά προηγμένο αφρικανικό έθνος για να διεκδικήσει τον θρόνο που δικαιωματικά του ανήκει. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa ως βασιλιά -και Black Panther- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Black Panther, ώστε να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια και τον τρόπο ζωής του λαού του.

Το Black Panther αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.


Επίσημο Trailer

Source Heroic Hollywood
Comments
Loading...