Ο Akira Toriyama δεν ήθελε τον Vegito στο Dragon Ball Super

Ο δημιουργός του Dragon Ball, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι δε σκόπευε να συμπεριλάβει τον Vegito στο Dragon Ball Super.

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε ο τέταρτος τόμος του Dragon Ball Super manga. Στις σελίδες του περιέχει μια συνέντευξη του Akira Toriyama (δημιουργού του Dragon Ball) και του Toyotaro (εικονογράφου του Dragon Ball Super manga), σχετικά με το Future Trunks Saga. Στη συνέντευξη, ο Toyotaro αποκάλυψε πως στο αρχικό σενάριο του Toriyama δεν υπήρχε συγχώνευση του Goku και του Vegeta:

Ο Goku και ο Vegeta αντιμετώπιζαν εναλλάξ τον Fused Zamasu. Δεν υπήρχε συγχώνευση στο αρχικό σέναριο.

Οι προσωπικότητές τους καθιστούσαν αδύνατη οποιαδήποτε συγχώνευση μετά το Majin Buu Saga. Ωστόσο, ήθελα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των αναγνωστών… Έτσι, δημιούργησα ένα σενάριο όπου, παρόλο που δεν έπρεπε να συγχωνευθούν, τώρα δεν είχαν άλλη επιλογή από το να το κάνουν.
Με λίγα λόγια, ο Vegito επέστρεψε χάρη στον Toyotaro και στους fans που τον ζητούσαν, μιας και ο Toriyama δεν είχε σκοπό να τον ξαναχρησιμοποιήσει μετά το τέλος του Majin Buu Saga. Εφόσον παραμένει εξίσου δημοφιλής, ίσως τον δούμε να επιστρέφει πάλι στο μέλλον.

Το εξώφυλλο του τέταρτου τόμου του Dragon Ball Super manga, κυκλοφόρησε στις 2 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία:


Τώρα που άρχισαν οι συγχωνεύσεις των άλλων συμπαντων, θα θέλατε να δείτε και τον Vegito στο Tournament of Power;

 

Source ComicBook Reddit
Comments
Loading...