Ο δημιουργός του Dragon Ball αποκάλυψε το μυστικό της μεταμόρφωσης σε Super Saiyan

Ο δημιουργός του Dragon Ball, Akira Toriyama αποκάλυψε τελικά το μυστικό της μεταμόρφωσης σε Super Saiyan.

Σε συνέντευξή του στο Saikyo Jump εξήγησε τις προϋποθέσεις που χρειάζεται ένας Saiyan για να μπορέσει να μεταμορφωθεί, δίνοντας τέλος στις θεωρίες.

Ερώτηση: Μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε Super Saiyan μέσω προπόνησης;

Δεν μπορεί να γίνει κάποιος Super Saiyan μόνο μέσω προπόνησης και οργής. Για να το κάνει, θα πρέπει το σώμα του να περιέχει τα «Κύτταρα S». Μόλις τα Κύτταρα S αγγίξουν μια συγκεκριμένη ποσότητα, ένα έναυσμα όπως η οργή, μπορεί να προκαλέσει ραγδαία αύξησή τους, με αποτέλεσμα να συμβεί μια αλλαγή στο σώμα: αυτό είναι το Super Saiyan. Σχεδόν όλοι οι Saiyans έχουν Κύτταρα S, αλλά όχι σε μεγάλη ποσότητα. Ο λόγος για τον οποίο τα παιδιά των Goku και Vegeta μπόρεσαν να γίνουν σχετικά εύκολα Super Saiyan είναι επειδή κληρονόμησαν πολλά Κύτταρα S. Επίσης, τους βοήθησε το περιβάλλον της Γης που είναι πιο ήπιο από του πλανήτη Vegeta.

Πλέον γίνονται όλοι εύκολα Super Saiyan, όμως δεν είναι τόσο απλό θέμα.

Ερώτηση: Και πώς μπορεί κανείς να αυξήσει τα Κύτταρα S για να γίνει Super Saiyan;

O καλύτερος τρόπος είναι έχοντας ευγενική ψυχή, αλλά οι περισσότεροι Saiyans έχουν πρόβλημα με αυτό. Για αυτόν τον λόγο δεν είχαν εμφανιστεί οι Super Saiyans για τόσο καιρό και κατέληξαν να θεωρούνται θρύλος. Ωστόσο, δεν μπορείς να φτάσεις την απαραίτητη ποσότητα των Κυττάρων S απλά έχοντας ευγενική ψυχή. Χρειάζεσαι και το κατάλληλο επίπεδο δύναμης. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, καταλαβαίνεις γιατί κατάφερε να γίνει εύκολα Super Saiyan ο Goku.

Συνεπώς αυτοί είναι οι απαραίτητοι παράγοντες για να μπορέσει ένας Saiyan να μεταμορφωθεί. Η μεταμόρφωση δεν μπορεί να επιτευχθεί μονάχα μέσω προπόνησης ή οργής, αλλά χάρη στη βιολογία των Saiyan σε συνδυασμό με κάποιο ή όλα τα παραπάνω. Ποια είναι η γνώμη σας για την εξήγηση του Toriyama;

Το Dragon Ball Super αυτήν τη στιγμή διανύει το Universe Survival Saga, όπου οι ήρωές μας καλούνται να αντιμετωπίσουν τους δυνατότερους μαχητές κάθε σύμπαντος στο Tournament of Power (Τουρνουά της Δύναμης), με σκοπό να διεκδικήσουν τη νίκη ώστε να αποτρέψουν την εξάλειψη του σύμπαντός τους.

Το Universe Survival Saga θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάρτιο του 2018 σύμφωνα με τους συντελεστές της σειράς.

Source Herms98 ComicBook
Comments
Loading...