Έρχεται τρίτη σεζόν για το A Certain Magical Index

Το anime A Certain Magical Index (Toaru Majutsu no Index) πρόκειται να αποκτήσει τρίτη σεζόν!

Διέρρευσε η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της εκπομπής Aniculbu! (Anime Culture Club) του Animax, ενώ ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 1 Οκτωβρίου από τους παραγωγούς Kohei Kawase και Kazuma Miki.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως η τρίτη σεζόν έχει πάρει το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Kazuma Miki είχε ερωτηθεί τελευταία φορά το 2015 για το αν θα υπάρξει τρίτη σεζόν. Τότε αφού πρώτα ζήτησε επαννειλημένα συγγνώμη από το κοινό, είχε πει ότι θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή. Και όπως δείχνουν τα πράγματα θα ανταμειφθεί η υπομονή των fans.

Το anime A Certain Magical Index βαζίζεται στα ομώνυμα light-novels του Kazuma Kamachi. Τα light-novels απέκτησαν δύο τηλεοπτικές anime μεταφορές, η πρώτη είχε κυκλοφορήσει το 2008 ενώ η δεύτερη το 2010. Όπως και μια anime ταινία το 2013 και πολλές μεταφορές σε manga.
Επίσης το spin-off manga A Certain Scientific Railgun απέκτησε κι αυτό δύο τηλεοπτικές anime μεταφορές και ένα OVA (Original Video Animation).


 

Comments
Loading...