Εφτά νέα clips από την ταινία Justice League

H Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα εφτά νέα clips από την επερχόμενη ταινία Justice League.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν θέλετε να αποφύγετε πιθανά spoilers για την ταινία καλύτερα μη δείτε τα clips. Εξάλλου μόνο λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα.

Απολαύστε τα clips παρακάτω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο clip, στη σκηνή που ο Batman στέκεται πάνω στο gargoyle, ακούμε το κλασικό Batman theme του Danny Elfman! Δείτε εδώ τη συνέντευξη που επιβεβαιώνει ότι συμπεριέλαβε τα κλασικά themes των ηρώων στην ταινία.

O Commissioner Gordon συναντά την ομάδα

O Steppenwolf επιτίθεται

Ο Batman συναντά τον Flash

Ο Batman συναντά τον Aquaman

Η Wonder Woman σώζει ομήρους

Ο Batman εμψυχώνει τον Flash

Ο κόσμος χρειάζεται τον Superman


Εδώ μπορείτε να δείτε και μια νέα συνέντευξη από το κανάλι FOX 5, όπου οι Gal Gadot, Ben Affleck, Henry Cavill, Ezra Miller, Jason Momoa και Ray Fisher μιλούν για την ταινία:

Κι εδώ ένα νέο behind the scenes βίντεο:


Στην Justice League θα δούμε τους εμβληματικούς υπερήρωες της DC Comics να ενώνονται όλοι μαζί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, ώστε να δώσουν τη μεγαλύτερη μάχη τους μέχρι τώρα.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Zack Snyder και πρωταγωνιστούν οι Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Amber Heard, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Willem Dafoe, Connie Nielsen, Julian Lewis Jones και Ciarán Hinds.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Οπλισμένος από την επανάκτηση της πίστης του για την ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την πράξη ανιδιοτέλειας του Superman, ο Bruce Wayne με τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, της Diana Prince, καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν μεγαλύτερο εχθρό.

Ο Batman κι η Wonder Woman πρέπει να δουλέψουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα από Metahumans (υπεράνθρωπους) που θα αντισταθεί στη νέα απειλή. Αλλά παρά το γεγονός ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και Flash, ίσως να είναι ήδη αργά για να σώσουν τον πλανήτη από μια καταστροφή κοσμογονικών διαστάσεων.

H Λεγεώνα των Υπερηρώων θα ενώσει τις δυνάμεις της στις 16 Νοεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Comments
Loading...