Ο Tom Holland ίσως εμφανιστεί στην ταινία Venom ως Peter Parker

Φημολογείται πως ο Tom Holland θα εμφανιστεί στην ταινία Venom, όχι ως Spider-Man αλλά ως Peter Parker.

Παρόλο που το Venom δε θα σχετίζεται με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, φαίνεται πως ο Tom Holland θα έχει μια cameo εμφάνιση ως Peter Parker στην ταινία. Σύμφωνα με τον Jon Schnepp του Collider, ο Tom Holland παρευρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας για τουλάχιστον δύο ημέρες. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο ποια θα είναι η συμμετοχή του στην ταινία. Όπως είπε ο Schnepp:

Ο Tom Holland βρισκόταν στα γυρίσματα του Venom για τουλάχιστον δύο ημέρες ως Peter Parker. Δε λέω ότι ο Spider-Man είναι στην ταινία, αλλά είναι ο Peter Parker. Είναι μια cameo εμφάνιση. Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς, δε διάβασα το σενάριο.

Ίσως η Sony σκοπεύει τελικά να χρησιμοποιήσει τον Peter Parker/Spider-Man του Tom Holland και στις spin-off ταινίες με χαρακτήρες από το σύμπαν του ανθρώπου αράχνη που ετοιμάζει. Αν ισχύει αυτό, θα έχουν άραγε κάποιον αντίκτυπο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ή θα παραμείνουν σε διαφορετικό σύμπαν και απλώς θα μοιράζονται τον ήρωα;

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί στοιχεία για την πλοκή της ταινίας, οπότε αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση προτού προβούμε σε συμπεράσματα.


Την ταινία σκηνοθετεί ο Ruben Fleischer (Zombieland), σε σενάριο των Jeff Pinkner και Scott Rosenberg. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Eddie Brock, έχουμε τον Tom Hardy, που θα τον πλαισιώνουν οι Michelle Williams (Manchester By The Sea), Riz Ahmed (The Night Of), Jenny Slate (Gifted), Reid Scott (Veep) και Scott Haze (Only The Brave).

To Venom θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Δείτε ακόμη σχετικά με τo Venom:

Source Heroic Hollywood
Comments
Loading...